Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Numb

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
Aneta
Odburzony i pomocny użytkownik

16 sierpnia 2016, o 11:55

subzero1993 pisze:Właśnie skończyłem oglądać ten film i czasami aż śmiać mi się chciało jak widziałem przez co on przechodził i przez co ja przechodziłem. Oglądam i "o... strach przed zwariowaniem", "o natręctwa". Było też w filmie trochę niedociągnięć np że DD ma się juź wcześniej tylko marichuana to aktywowała. Takie coś pasuje do schizy, a nie do DD, no ale trudno. Podobnie jak Damianero napisał, że nerwica jakby do końca nie została dobrze zarysowana, ale film ogólnie ogląda się przyjemnie. Polecam. :)
Do schizy? :) Gdzie tam widzisz odwołania do schizy? :D
subzero1993
Odburzony i pomocny użytkownik

16 sierpnia 2016, o 14:17

Tak jak napisałem, że genetyczne predyspozycje są w schizie i zioło potrafi chorobę aktywować, a z DD takie coś ma niewiele wspólnego.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
Astronom
Zarejestrowany Użytkownik

17 sierpnia 2016, o 19:28

Mysle ze chodziło o to że różni ludzie mają różne predyspozycje, np jak mieli jakąś traume z dzieciństwa, Harris Harrington dosyć obszernie to omawia na swoim kanale na youtube o dpdr
ODPOWIEDZ