Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
-
Aneta
- Odburzony i pomocny użytkownik
16 sierpnia 2016, o 11:55
subzero1993 pisze:Właśnie skończyłem oglądać ten film i czasami aż śmiać mi się chciało jak widziałem przez co on przechodził i przez co ja przechodziłem. Oglądam i "o... strach przed zwariowaniem", "o natręctwa". Było też w filmie trochę niedociągnięć np że DD ma się juź wcześniej tylko marichuana to aktywowała. Takie coś pasuje do schizy, a nie do DD, no ale trudno. Podobnie jak Damianero napisał, że nerwica jakby do końca nie została dobrze zarysowana, ale film ogólnie ogląda się przyjemnie. Polecam.

Do schizy?

Gdzie tam widzisz odwołania do schizy?

-
subzero1993
- Odburzony i pomocny użytkownik
16 sierpnia 2016, o 14:17
Tak jak napisałem, że genetyczne predyspozycje są w schizie i zioło potrafi chorobę aktywować, a z DD takie coś ma niewiele wspólnego.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
Astronom
- Zarejestrowany Użytkownik
17 sierpnia 2016, o 19:28
Mysle ze chodziło o to że różni ludzie mają różne predyspozycje, np jak mieli jakąś traume z dzieciństwa, Harris Harrington dosyć obszernie to omawia na swoim kanale na youtube o dpdr