Do schizy?subzero1993 pisze:Właśnie skończyłem oglądać ten film i czasami aż śmiać mi się chciało jak widziałem przez co on przechodził i przez co ja przechodziłem. Oglądam i "o... strach przed zwariowaniem", "o natręctwa". Było też w filmie trochę niedociągnięć np że DD ma się juź wcześniej tylko marichuana to aktywowała. Takie coś pasuje do schizy, a nie do DD, no ale trudno. Podobnie jak Damianero napisał, że nerwica jakby do końca nie została dobrze zarysowana, ale film ogólnie ogląda się przyjemnie. Polecam.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Numb
-
Aneta
- Odburzony i pomocny użytkownik
-
subzero1993
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tak jak napisałem, że genetyczne predyspozycje są w schizie i zioło potrafi chorobę aktywować, a z DD takie coś ma niewiele wspólnego.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011