Witam , chciałbym zapytać czy widzicie jakieś pozytywy waszej DD? Bo ja próbowałem wyciągnąć jakieś pozytywy tej sytuacji ( zawsze są jakieś plusy) i wyszło mi :
-Odważniejszy ( Kiedyś idąc nocą przez miasto , ekipa stojąca w ciemnym zaułku wzbudziła by we mnie strach , czy nie pobiją , okradną) teraz po prostu mam ich gdzieś i przechodzę obok bez żadnego stresu
Do odwagi jeszcze , zawsze gdy wracam od dziewczyny do domu , mijam cmentarz , kiedyś na niego bym za Chiny nie wszedł , wczoraj koło godziny 11 w nocy wracałem do domu , nie miałem zapalniczki a chciało mi się palić , więc jak gdyby nigdy nic wszedłem , odpaliłem fajke od znicza i wyszedłem , nie czułem wtedy żadnego niepokoju a gdy przypominałem sobie jakieś horrory typu the Ring to się poprostu śmiałem , zamiast bać
-Wzrok chodź pogorszony lecz bystrzejszy tzn kupiłem ostatnio Gazetkę z FOCUSA z różnymi zagadkami , łamigłówkami , zaciekawiły mnie szczegóły , było 18 obrazków , musiałem odnaleźć który nie pasuje do reszty , zajęło mi to 24 sekundy ( ze stoperem

) , mojej dziewczynie zajeło to 7 minut ,a tato nie odnalazł w ogóle
-Intuicja - chodź nie wiem jak dokladnie to nazwać , ale : ostatnio ( 3 dni temu ) szukaliśmy z dziewczyną pewnego filmu Online , nie pamiętałem jego tytułu , ani nic dzięki czemu mógłbym go znaleźć ( bardzo chcielismy go oglądać) i w pewnym momencie poprostu wpisałem "spadający kwiat wiśni" , i znalazłem ten film ( to był fragment z opisu fabuły który cholera sobie przypomniałem) byłem tak zaskoczony że nie wierzyłem że tak mi się udało ;D
-Spokój , jestem spokojniejszy jeżeli chodzi o kłótnie czy coś
-Zręczność ? hmm Nie wiem jak to nazwać , ale chodzi mi o to że grając w gry online Takie jak Call of duty 2 moje umiejętnośći podskoczyły bardzo do góry
Wiem że ten post nic nie wnosi , ale poprostu staram się znaleść jakieś pozytywne strony tego jakże negatywnego stanu

podzielcie się jeśli coś macie