Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nie rozumiem tego macie tak??
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam czy macie w tej derealizacji takie cos ze automatycznie siegacie do wspomnien ?? Ja poprostu mam takie cos ze z kazdym miejscem mam wpomnienia tak mocne ze tak sie czuje jak bym cofnal sie w czasie poprostu tak jak kiedys w tym wpomnieniu ajj nie wiem jak to nawet napisac najgorszy objaw mojej dd obojetnie gdzie spojrze wjezdza mi wpomnienie przed zaburzeniem tego nie bylo . Jest to bardzo silne mial,ma ktos tak ?? Strasznie mnie to nakreca 

- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Tak. To normalne. Mózg w tym stanie szuka rozwiązań, w związku z tym często sięga do wspomnień.Magnetowid pisze: ↑27 lutego 2020, o 13:31Witam czy macie w tej derealizacji takie cos ze automatycznie siegacie do wspomnien ?? Ja poprostu mam takie cos ze z kazdym miejscem mam wpomnienia tak mocne ze tak sie czuje jak bym cofnal sie w czasie poprostu tak jak kiedys w tym wpomnieniu ajj nie wiem jak to nawet napisac najgorszy objaw mojej dd obojetnie gdzie spojrze wjezdza mi wpomnienie przed zaburzeniem tego nie bylo . Jest to bardzo silne mial,ma ktos tak ?? Strasznie mnie to nakreca![]()
/przerwa od forum
-
Jak z tym sie uporac cholera straszne skad taka pamiec normalnie w sumie to nie wiem czy bym pamietał taka.sytuacje co chwila nowe wpomnienia i to takie mocne ze az straszne jak by czlowiek przeniosl sie w czasie tak sie czuje
minie to kiedys ??

Ostatnio zmieniony 27 lutego 2020, o 14:03 przez Magnetowid, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Hej, mi pomogła na to terapia poznawczo-behawioralna. Ustąpiło. Znajdź kogoś, kto Cię poprowadzi. Widać, że mało wiesz o mechanizmach. Musisz je poznać i popracować nad sobą. Terapia Cię z tego wyciągnie. Jeśli nie chcesz osobiście spróbuj on-line.Magnetowid pisze: ↑27 lutego 2020, o 13:54Jak z tym sie uporac cholera straszne skad taka pamiec normalnie w sumie to nie wiem czy bym pamietał taka.sytuacje co chwila nowe wpomnienia i to takie mocne ze az straszne jak by czlowiek przeniosl sie w czasie tak sie czuje![]()
- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Cześć . Jeśli chodzi o wspomnienia to jest mój objaw który jest bardzo wkurzający. ..robisz coś i nagle obraz i wspomnienie z młodości o którym normalnie nigdy byś nie pomyślał - osoby , zdarzenia pojawiają się od tak kiedy chcą i to nie jest u mnie jeden raz na dzień a dość często . Sam się zastanawiam od czego to jest i mam pewna teorie , nasz umysł emocjonalny Limbiczny jest sciśle powiązany ze wspomnieniami ...jego zaburzenie musi powodować również to ze wspomnienia się automatycznie pojawiają . A więc to częsty objaw.Magnetowid pisze: ↑27 lutego 2020, o 13:31Witam czy macie w tej derealizacji takie cos ze automatycznie siegacie do wspomnien ?? Ja poprostu mam takie cos ze z kazdym miejscem mam wpomnienia tak mocne ze tak sie czuje jak bym cofnal sie w czasie poprostu tak jak kiedys w tym wpomnieniu ajj nie wiem jak to nawet napisac najgorszy objaw mojej dd obojetnie gdzie spojrze wjezdza mi wpomnienie przed zaburzeniem tego nie bylo . Jest to bardzo silne mial,ma ktos tak ?? Strasznie mnie to nakreca![]()
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
I nie, nie żartuję." -

-
Maćku ja mam na dzien takich mysli wpomnien napewno setke i tez mnie to wkurza poteznie bo nakrecony jestem . Najgorzej jak slonce zaswieci to wtedy jest wiecej tego . Przychodzi to wsZystko z automatu ...
-
Maciej Bizoń pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:10Cześć . Jeśli chodzi o wspomnienia to jest mój objaw który jest bardzo wkurzający. ..robisz coś i nagle obraz i wspomnienie z młodości o którym normalnie nigdy byś nie pomyślał - osoby , zdarzenia pojawiają się od tak kiedy chcą i to nie jest u mnie jeden raz na dzień a dość często . Sam się zastanawiam od czego to jest i mam pewna teorie , nasz umysł emocjonalny Limbiczny jest sciśle powiązany ze wspomnieniami ...jego zaburzenie musi powodować również to ze wspomnienia się automatycznie pojawiają . A więc to częsty objaw.Magnetowid pisze: ↑27 lutego 2020, o 13:31Witam czy macie w tej derealizacji takie cos ze automatycznie siegacie do wspomnien ?? Ja poprostu mam takie cos ze z kazdym miejscem mam wpomnienia tak mocne ze tak sie czuje jak bym cofnal sie w czasie poprostu tak jak kiedys w tym wpomnieniu ajj nie wiem jak to nawet napisac najgorszy objaw mojej dd obojetnie gdzie spojrze wjezdza mi wpomnienie przed zaburzeniem tego nie bylo . Jest to bardzo silne mial,ma ktos tak ?? Strasznie mnie to nakreca![]()
- Maciej Bizoń
Nie wiem czy pogoda ma na to wpływ ..szczerze wątpię ale nie twierdzę że to nie możliwe ..napewno możliwe jest to w zaburzeniu układu Limbicznego który odpowiada za nasze emocje .Magnetowid pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:12Maćku ja mam na dzien takich mysli wpomnien napewno setke i tez mnie to wkurza poteznie bo nakrecony jestem . Najgorzej jak slonce zaswieci to wtedy jest wiecej tego . Przychodzi to wsZystko z automatu ...
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
I nie, nie żartuję." -

-
Witaj MaciejMaciej Bizoń pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:27Nie wiem czy pogoda ma na to wpływ ..szczerze wątpię ale nie twierdzę że to nie możliwe ..napewno możliwe jest to w zaburzeniu układu Limbicznego który odpowiada za nasze emocje .Magnetowid pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:12Maćku ja mam na dzien takich mysli wpomnien napewno setke i tez mnie to wkurza poteznie bo nakrecony jestem . Najgorzej jak slonce zaswieci to wtedy jest wiecej tego . Przychodzi to wsZystko z automatu ...
Jak długo jesteś w zaburzeniu?
- Maciej Bizoń
Hej PaulaPaulina-paula34 pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:36Witaj MaciejMaciej Bizoń pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:27Nie wiem czy pogoda ma na to wpływ ..szczerze wątpię ale nie twierdzę że to nie możliwe ..napewno możliwe jest to w zaburzeniu układu Limbicznego który odpowiada za nasze emocje .Magnetowid pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:12Maćku ja mam na dzien takich mysli wpomnien napewno setke i tez mnie to wkurza poteznie bo nakrecony jestem . Najgorzej jak slonce zaswieci to wtedy jest wiecej tego . Przychodzi to wsZystko z automatu ...
Jak długo jesteś w zaburzeniu?
I nie, nie żartuję." -
I nie, nie żartuję." -

-
Otóż mam problem... DD raz pojawia sie, raz znika na jakiś czas i tak w kółko. Nie mam już stanów lękowych a to i tak czasami przychodziMaciej Bizoń pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:53Hej PaulaPaulina-paula34 pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:36Witaj MaciejMaciej Bizoń pisze: ↑27 lutego 2020, o 14:27
Nie wiem czy pogoda ma na to wpływ ..szczerze wątpię ale nie twierdzę że to nie możliwe ..napewno możliwe jest to w zaburzeniu układu Limbicznego który odpowiada za nasze emocje .
Jak długo jesteś w zaburzeniu?świadomie od Maja zeszłego roku
a nieświadomie od lutego 2018. Małe doświadczenie juz mam a w czymś pomoc
?
- ottovonjaszczur
mam to razem z tym wrażeniem przenoszenia się w czasie
-
Dokladnie to samo mam i ja ile.to trwa.u Ciebie. Boje sie tego ze cos.mi sie stanie ze zeswiruje ... ale.wiem tez ze miałem tak kiedys z dd i zeszlo .ottovonjaszczur pisze: ↑27 lutego 2020, o 18:28mam to razem z tym wrażeniem przenoszenia się w czasie
- ottovonjaszczur
5 miesięcy niedługo minie.Magnetowid pisze: ↑28 lutego 2020, o 08:25Dokladnie to samo mam i ja ile.to trwa.u Ciebie. Boje sie tego ze cos.mi sie stanie ze zeswiruje ... ale.wiem tez ze miałem tak kiedys z dd i zeszlo .ottovonjaszczur pisze: ↑27 lutego 2020, o 18:28mam to razem z tym wrażeniem przenoszenia się w czasie
-
A jest poprawa jakas ?? Przypuscmy gdy miales to pol miesiaca a teraz ?? Dzisiaj u mnie tych wpomnien jest duzo mniej .. moze trafily sie do tej pory od rana moze z 10 i to takie słabe . Ale bardziej mam to jak slonce swieci a dzis jest lekko za.chmurami ..ottovonjaszczur pisze: ↑28 lutego 2020, o 09:565 miesięcy niedługo minie.Magnetowid pisze: ↑28 lutego 2020, o 08:25Dokladnie to samo mam i ja ile.to trwa.u Ciebie. Boje sie tego ze cos.mi sie stanie ze zeswiruje ... ale.wiem tez ze miałem tak kiedys z dd i zeszlo .ottovonjaszczur pisze: ↑27 lutego 2020, o 18:28mam to razem z tym wrażeniem przenoszenia się w czasie