Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nie rozumiem tego macie tak??

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
Awatar użytkownika
ottovonjaszczur
Zarejestrowany Użytkownik

28 lutego 2020, o 13:24

Magnetowid pisze:
28 lutego 2020, o 11:15
ottovonjaszczur pisze:
28 lutego 2020, o 09:56

5 miesięcy niedługo minie.
A jest poprawa jakas ?? Przypuscmy gdy miales to pol miesiaca a teraz ?? Dzisiaj u mnie tych wpomnien jest duzo mniej .. moze trafily sie do tej pory od rana moze z 10 i to takie słabe . Ale bardziej mam to jak slonce swieci a dzis jest lekko za.chmurami ..
Chyba jest poprawa. Przy zmianie otoczenia tylko te obrazy atakują. Ostatnio zacząłem odczuwać też dziwnie mocno klimat dnia, wiosnę i od razu seria flashbacków z ubiegłych lat leci
Magnetowid

28 lutego 2020, o 13:32

Mam podobnie . A dd trzyma nadal ??
Magnetowid

29 lutego 2020, o 08:57

ottovonjaszczur pisze:
28 lutego 2020, o 13:24
Magnetowid pisze:
28 lutego 2020, o 11:15
ottovonjaszczur pisze:
28 lutego 2020, o 09:56

5 miesięcy niedługo minie.
A jest poprawa jakas ?? Przypuscmy gdy miales to pol miesiaca a teraz ?? Dzisiaj u mnie tych wpomnien jest duzo mniej .. moze trafily sie do tej pory od rana moze z 10 i to takie słabe . Ale bardziej mam to jak slonce swieci a dzis jest lekko za.chmurami ..
Chyba jest poprawa. Przy zmianie otoczenia tylko te obrazy atakują. Ostatnio zacząłem odczuwać też dziwnie mocno klimat dnia, wiosnę i od razu seria flashbacków z ubiegłych lat leci
Jak sie tego pozbyc wjezdza to tak z.automatu dzis juz dziwne skojarzenie pogody jak z kilkunastu lat wstecz . Ma ktos jakis spoaob na to ??
Awatar użytkownika
ottovonjaszczur

29 lutego 2020, o 11:29

Magnetowid pisze:
29 lutego 2020, o 08:57
Jak sie tego pozbyc wjezdza to tak z.automatu dzis juz dziwne skojarzenie pogody jak z kilkunastu lat wstecz . Ma ktos jakis spoaob na to ??
Akceptacja hehe. Po prostu nie przejmuj się tym. Ja wczoraj do takiego wniosku doszedłem, że my przysłowiowo robimy z muchy słonia :D. Objawy są straszne, ale tak na prawdę niegroźne. Zrób co masz dzisiaj zrobić i się wyśpij ;p to musi w końcu minąć.
Magnetowid

29 lutego 2020, o 12:17

To juz w nawyk weszlo mi rano wstaje i chwile jest spokoju z pol godziny nagle luk za okno o kur... i tak wchodzi wczoraj mniej tego bylo dzisiaj wiecej . Cholera ja to mam co minute dwie to a u ciebie jak ??
Awatar użytkownika
Maciej Bizoń
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

29 lutego 2020, o 13:16

Magnetowid pisze:
29 lutego 2020, o 12:17
To juz w nawyk weszlo mi rano wstaje i chwile jest spokoju z pol godziny nagle luk za okno o kur... i tak wchodzi wczoraj mniej tego bylo dzisiaj wiecej . Cholera ja to mam co minute dwie to a u ciebie jak ??
Myślę że skupiasz się na tym I sam też już to przwolujesz .
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." - :DD - ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
Magnetowid

29 lutego 2020, o 14:46

Jest prawdopodobienstwo ze to nie przejdzie nigdy ?? Na poczatku poltora miesiaca temu nie.bylo to az.takie mocne dopiero gdy wydaje mi sie gdy dd i leki minimalnie sie obnizyly zaczelo to dokuczac :(((
Awatar użytkownika
Maciej Bizoń
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

29 lutego 2020, o 16:08

Magnetowid pisze:
29 lutego 2020, o 14:46
Jest prawdopodobienstwo ze to nie przejdzie nigdy ?? Na poczatku poltora miesiaca temu nie.bylo to az.takie mocne dopiero gdy wydaje mi sie gdy dd i leki minimalnie sie obnizyly zaczelo to dokuczac :(((
Jak masz to od nerwicy a przypuszczam że tak masz bo ja wcześniej też tego nie miałem a teraz miewam obrazy i myśli przeszłościowe ...to minie jak Nerwica czyli stan zagrożenia minie ...dla pocieszenia ci powiem ze miałem już takie dni ze czułem się w miarę normalnie i wtedy tego nie było ...faktem jest że to zaraz wróciło bo ciężko jest uspokoić umysł skoro na wszystko zwraca się uwagę i wszystkie objawy są dla nas obce , dziwne i oznaczające pewnie coś innego . Nerwica mija i wszystkie objawy tez .
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." - :DD - ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
Magnetowid

29 lutego 2020, o 17:03

Tak nerwica stany lękowe mam . Dostałem to alkoholu nie ze jestem alkoholikiem rzadko pije tylko okazyjnie i dwa razy dostałem juz dd i stanow lekowych od.przesadzenia tej uzywki ... zdiagnozowana nerwica lekowa . A od.czego innego mozna to miec ??:):o
ODPOWIEDZ