https://www.youtube.com/watch?v=NFyYjaczzBQ

To tylko Twoje skromne zdanie... Nie chcesz ? Nie musisz nad sobą pracować i się rozwijać, możesz stać w miejscu i narzekać, ale może ten link niektórym tutaj pomoże...WWA pisze:Zdelegalizowac couching i rozwoj osobisty.
Tu akurat się zgodzę, bo ja miałam podobnieWWA pisze:Moim skromnym zdaniem spora ilosc coachy to janusze biznesu, ktorzy swoim dzialaniem wywoluja wiecej szkod niz pozytku.Ja jak najbardziej cenie sobie prace nad sobą ale rady grzesiakow i innych tego typu stworow to sobie mozna wlozyc miedzy bajki. W szczegolnosci osoby zaburzone powinny podchodzic z ogromnym dystansem do tego typu tresci.
-- 31 października 2016, o 17:50 --
Sam tytul tego watku jest juz rakotworczy. Sporo osob ktore maja nerwice, depresje doprowadzily sie do tego poprzez "dawanie z siebie maksa" albo poprzez proby dawania z siebie maksa. Miedzy innymi ja. Wiec jak widze cos takiego to mam odruch wymiotny.
Ja zaś mam odruch wymiotny, jak czytam, by żyć ze sobą w zgodzie. Całe swoje dotychczasowe życie żyłem ze sobą w zgodzie, odprowadziło to do skrajnych różnic pomiędzy moim umysłem, a oczekiwaniami zewnętrznej rzeczywistości, a w efekcie do braku przystosowania do społeczeństwa i spraw życia codziennego.WWA pisze:Sam tytul tego watku jest juz rakotworczy. Sporo osob ktore maja nerwice, depresje doprowadzily sie do tego poprzez "dawanie z siebie maksa" albo poprzez proby dawania z siebie maksa. Miedzy innymi ja. Wiec jak widze cos takiego to mam odruch wymiotny.