Witam!
Pytanie nie dotyczy mnie!
Osoba którą znam nigdy nie miala objawów nerwicy, dd ani nic takiego. 3 dni temu zazyla pixy i niestety od 3 dni bardzo dziwnie sie czuje. Mowi ze jest jej slabo, wszystko wokol siebie odbiera dziwnie, ciężko jej się oddycha, chce jejsię ryczec z nikąd. Do tego bol glowy.. Martwie sie.. czy ktos z was doswiadczyl czegos takiego po pixach? Co to jest? Czy to chwilowe? Co w takiej sytuacji doradzic i co ta osoba ma robic?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to dd?
- Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
Co to pixach?
Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
-
- Administrator
Tak czasowe, o ile nie powkręca się w tematy
Swoją droga niektóre pixy po czasie wpływają bardzo na mózg. Więc nie polecam 
Musi się zregenerować, to, ze śpi ciągle po tym to nic dziwnego.

Musi się zregenerować, to, ze śpi ciągle po tym to nic dziwnego.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Z tego co czytam to wnioskuję, że sam trip po pixach był udany, bez lęku. Dużo odpoczynku, narazie zero używek, dużo wody. Do tego witaminki: Omega 3, Magnez+b6. Zająć się czymś, nie czytać o psychozach i tym podobne i będzie zdrów.