Natomiast szczerze mówiąc jesli ktoś wchodzi i pisze - MAM PROBLEM CZY MOGĘ O COŚ SPYTAĆ - to zawsze się znajdzie osoba chętna aby odpowiedzieć. Wyjątkiem są osoby, które potrafią 24 na dobę pisać o tych samych objawach, bowiem one czasem rzeczywiście sa ignorowane bo jest to zwyczajnie męczące.
Sprawa się ma tak, iż na czacie siedzą osoby na różnym etapie, niektórzy wchodzą bo poznali ciekawych, zabawnych ludzi i czasem po prostu chcą poklepać głupoty z nudy (np. w pracy towarzysko).
I naprawdę trudno by było stale monitorować tematykę bo ta potrafi się zmienić z sekundy na sekundę.
Pomijając fakt, ze tak naprawdę to forum służy bardziej do opisów swoich historii czy objawów, czat ma być do wsparcia ale jest jednak bardziej miejscem towarzyskim.
czatregulamin.php
W przyszłości (niestety nadal w przyszłości) czat będzie miał 2 pokoje i to troszkę rozwiąże sprawę różnorodności ludzkiej na czacie. Dlatego na ten moment "większość czatowa" dyktuje tematykę a ta jest bardzo zmienna

Bo czasem na czacie od rana do wieczora same OBJAWY

Więc bywa różnie

Ja nad tym nad czym czuwam to aby nikt nie był obrażany, a takze aby była pełna tolerancja i akceptacja.
Tematyki obecnie narzucać nie zamierzam.