Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uwagi odnośnie forum
- mysterious
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie zauważyłem tego więc piszę, jak coś to poprawcie, może warto dodać w opcjach profilu możliwość dodania numeru komunikatora GaduGadu ? Akurat z innych nie korzystam, tylko z tego jak i zapewne mnóstwo osób. Rozważcie to 

Derealizacja, fobia społeczna, osobowość unikająca i zależna...
Chętnie porozmawiam na PW, GG z innymi osobami zmagającymi się z podobnymi problemami. Czekam na wiadomości.
Chętnie porozmawiam na PW, GG z innymi osobami zmagającymi się z podobnymi problemami. Czekam na wiadomości.
-
- Gość
witam , najlepiej prowadzic takie dzialy w ktorych mamy cos do powiedzenia, a z doswiadczenia wiem ze wpisywac cos zeby tylko "nastraszyc" osoby z nl etc ja nie mam za wiele pojecia o schizofrni , wiec nie podejme sie tego , chcial bys poprowadzic taki dzial , zaloze , kliknij do mnie na pw.
-
Nie, niekoniecznie.halfix pisze:chcial bys poprowadzic taki dzial , zaloze , kliknij do mnie na pw.

Zauważyłam, że czegoś na forum brakuje, więc o tym wspomniałam.
Nie oznacza to, że dział ten jest mi wyjątkowo potrzebny (nie jest).
To tylko propozycja była...
-
- Gość
to dobrze , ja ogolnie wychodze z zaloznia na wlasnych doswiadczeniach , nie czytac co mnie nie dotyczy... pozdrawiam
- a=fla+age->m<-o
Na początek mam byc może nieco infantylne pytanie, ale dla mnie niezmiernie istotne. Dlaczego w nazwie forum są akurat te cztery nazwy zaburzeń? Nie lepiej byłoby utworzyc nazwę, która nie odstraszałaby na starcie np. kogoś z CHAD, schizofrenią, psychozami, fobiami itp? Jakąś taką wspólną dla wszystkich zaburzeń?
p.s. Czy ta czterolistna koniczynka nie mogłaby byc bardziej wyraźna i bardziej zielona(teraz ta zieleń taka troszkę zgnita/psychodeliczna jest i niezbyt napawa optymizmem)?
p.s. Czy ta czterolistna koniczynka nie mogłaby byc bardziej wyraźna i bardziej zielona(teraz ta zieleń taka troszkę zgnita/psychodeliczna jest i niezbyt napawa optymizmem)?

...Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy...
-
W nazwie są te cztery nazwy zaburzeń bo właśnie to forum dotyczy głównie tych chorób. NERWICY DEPRESJI DEPERSONALIZACJI ni i DEREALIZACJI.
A czemu miałaby kogoś odstraszać taka nazwa?
Koniczynka nasza psychodeliczna?
No wiesz co...a tyle ją dopracowywałem 
A czemu miałaby kogoś odstraszać taka nazwa?
Koniczynka nasza psychodeliczna?

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Moim zdaniem dobrze, że w nazwie są aż cztery wymienione zaburzenia. I o to chodzi przecież aby było jak najwięcej informacji czego dotyczy strona.
- mysterious
Nie przeszkadza mi szczególnie taka 4-członowa nazwa, ale można by to skrócić określeniem "zaburzenia jakieśtam" itd. Sam adres jest też mógłby być o podobnej nazwie, co prawda mam tę stronę w startowych, ale im prostsza, oczywistsza nazwa tym lepiej dla strony 
Co do loga też jestem za zmianą, albo poprawić tą koniczynkę, albo zmienić na coś głębszego, związanego z psychologią, napawającego optymizmem jak jakaś mordka "be smile" itd.

Co do loga też jestem za zmianą, albo poprawić tą koniczynkę, albo zmienić na coś głębszego, związanego z psychologią, napawającego optymizmem jak jakaś mordka "be smile" itd.

- a=fla+age->m<-o
Chodzi o to, że ciężko jest to forum w wyszukiwarkach odszukac po takiej nazwie. Ktoś, kto cierpi na fobie, schizofrenie itp. wpisze w wyszukiwarkę swoją nazwę zaburzenia lub coś ogólnego jak np. "forum psychologiczne" itp. Gdybym ja np. cierpiała na psychozę to nie wpisywałabym w wyszukiwarkę słowa nerwica, czy depersonalizacja. Sama po sobie wiem, że cholernie ciezko jest odszukac to forum.
Oczywiście to tylko moja luźna sugestia i naprawdę nic nie znaczy
p.s. Adminku wierzę, że napracowałeś się nad koniczynką, ale spróbuj wziąc do ręki np. zielone jabłuszko, przystawic do swojej koniczynki i zastanowic się, który kolor jest bardziej optymistyczny
Oczywiście to tylko moja luźna sugestia i naprawdę nic nie znaczy

p.s. Adminku wierzę, że napracowałeś się nad koniczynką, ale spróbuj wziąc do ręki np. zielone jabłuszko, przystawic do swojej koniczynki i zastanowic się, który kolor jest bardziej optymistyczny

...Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy...
-
- Administrator
Wiesz co Adam..,:) kto pracował nad koniczynką to pracował..
E tam mnie ta koniczynka pasuje...bo sam ją znalazłem
I przerobiłem troszkę
hehe
Widzę, ze moja koniczynka zostaje przegłosowana
A kto mówi, ze tu ma być optymistycznie?
Jak ja zacząłem chorować na nerwicę to raczej nie wpisywałem forum psychologiczne. Tylko wpisywałem konkretne objawy, np. nie czuje swojego ciała, pustka w głowie albo np. objawy ciągłego lęku
, albo po prostu nerwica lub lęk. Ale głównie z tego co kojarzę to każdy szuka informacji po nowych objawach. A jak forum się trochę rozrośnie to nawet wpisanie w google ból lewej ręki i drętwienie to już stronka wyskoczy 

E tam mnie ta koniczynka pasuje...bo sam ją znalazłem

Widzę, ze moja koniczynka zostaje przegłosowana

Jak ja zacząłem chorować na nerwicę to raczej nie wpisywałem forum psychologiczne. Tylko wpisywałem konkretne objawy, np. nie czuje swojego ciała, pustka w głowie albo np. objawy ciągłego lęku

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- mysterious
Koniczynka jest słabej jakości, a kolory kojarzą się z jakimiś bagnami... 
Victor a jak ma być jak nie optymistycznie?
Chyba od tego jest to forum, żeby napawać nadzieją i optymizmem, a nie odwrotnie
Co z moim pomysłem z GG w profilu? Będzie coś z tego?

Victor a jak ma być jak nie optymistycznie?

Co z moim pomysłem z GG w profilu? Będzie coś z tego?