Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
DD a ,,urywany film,,
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy w DD moze wystąpić takie cos jak urywanie filmu?teraz jak próbuje sobie przypomnieć wczorajszy dzien to oprócz paru ,,prześwitów,, to niczego nie pamietam i teraz nie wiem czy trace po prostu swiadomosc czy jest to normalne w stanach odcięcia
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Może tak być, mam tak samo.. jednego dnia widzę się z chłopakiem i załóżmy że był to dobry dzień jak na życie z dd, a kolejnego dnia czuję się odcięta.. jak by to co było wczoraj nie miało żadnego zwiazku ze mna, jak by to się nie działo na prawdę...wtedy czuję się jak bym straciła częściowo pamięć i wpomnienia 

-
- Zbanowany
Ja odkąd mam dd też mam problemy z pamięcią krótkotrwałą. Czasem lepiej pamiętam co robiłem miesiąc temu niż co robiłem przedwczoraj. Pamięć jest lekko zamglona, ale jak przypomnę sobie jedno zdarzenie z danego dnia, albo ktoś mi powie jakieś słowo-klucz nagle wszystko pamiętam ze szczegółami.
"These bones may be broken, but the spirit can't die"