Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uczucie leku
-
- Gość
Cześć, możecie mi powiedzieć czy da się pozbyć leku w sobie? Chodzi mi o to że przychodzi mi jakaś myśl do głowy( która po czasie okazuje się że nawet nie jest straszna) a ja zaczynam się bać, czuje ze coś uciska mnie w klatce i nie jestem w stanie racjonalnie myśleć, chce mi się płakać a po czasie wszystko przechodzi i znowu jest dobrze.
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Wchodzisz na forum zaburzeni.pl o nerwicy, która jest silnym zaburzeniem lękowym i pytasz, czy da się pozbyć lęku w sobie? Proszę cie. Czytałaś w ogóle jakikolwiek post tutaj? Myślisz, że o czym to ludzie piszą, jak nie o lęku, sposobach na oswojenie go i działania mimo?
Odpowiadając: nie, lęku nie da się pozbyć, gdyż jest to naturalna ludzka emocja. Da się jednak sprawić, by lęk nie występował jako zaburzenie.
Odpowiadając: nie, lęku nie da się pozbyć, gdyż jest to naturalna ludzka emocja. Da się jednak sprawić, by lęk nie występował jako zaburzenie.
/przerwa od forum
-
- Gość
Przepraszamlubieplacki13 pisze: ↑19 lutego 2020, o 15:17Wchodzisz na forum zaburzeni.pl o nerwicy, która jest silnym zaburzeniem lękowym i pytasz, czy da się pozbyć lęku w sobie? Proszę cie. Czytałaś w ogóle jakikolwiek post tutaj? Myślisz, że o czym to ludzie piszą, jak nie o lęku, sposobach na oswojenie go i działania mimo?

-
- Odważny i aktywny forumowicz
Tutaj masz artykuły odnośnie natrętnych myśli, myśli lękowychzaburzona23 pisze: ↑19 lutego 2020, o 15:31Przepraszamlubieplacki13 pisze: ↑19 lutego 2020, o 15:17Wchodzisz na forum zaburzeni.pl o nerwicy, która jest silnym zaburzeniem lękowym i pytasz, czy da się pozbyć lęku w sobie? Proszę cie. Czytałaś w ogóle jakikolwiek post tutaj? Myślisz, że o czym to ludzie piszą, jak nie o lęku, sposobach na oswojenie go i działania mimo?
Odpowiadając: nie, lęku nie da się pozbyć, gdyż jest to naturalna ludzka emocja. Da się jednak sprawić, by lęk nie występował jako zaburzenie.a możesz mnie nakierować na artykuły które piszą jak to zrobić by lek nie występował jako zaburzenie?
natr-tne-kowe.html
Niestety, jeszcze nie ma takiej maszyny do usunięcia lęku, ale można z nim pracować i oswajać