Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
trzaskanie/chrupanie w karku i szyi
- myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
Tak jak w temacie od jakiegoś tygodnia właśnie odczuwam takie cos. Mam takie wrażenie jakby chrupały połamane kosteczki. Nie powiem,bo irytuje mnie to. Może to miec jakiś związek z nerwica? Dodam,ze czasami mocno napinam mięśnie szyi roboe to tak jakby to było moim tikiem. No i nie wiem co o tym myśleć. Pomoże ktos?
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Co prawda nie wiem czy to dotyczy tazke ciebie ale ja kiedys mialem cos takiego, ze nagle zaczalem dostrzegac chrupanie w szyi, przy ruszaniu glowa chrupanie i jakby syczenie (turdno to opisac inaczej). Dopiero po dlugim czasie zorientowalem sie ze to chrupanie jest naturalnew szyi przy ruchach glowa 
Ale oczywscie moze to byc jakies nadwyrezenie takze od naciagania miesni.

Ale oczywscie moze to byc jakies nadwyrezenie takze od naciagania miesni.