Czy ktoś jest tu z Tójmiasta?
Czy wiecie gdzie jest w Trójmieście są organizowane jakieś spotkania dla nerwicowców itp? jakieś grupy wsparcia?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Trójmiasto
- lubie.ciastka
- Forumowy szyderca
Sopot wita 

Czasami nie chodzi o to, aby się zmieniło na lepsze. Najczęściej chodzi o to, aby zmieniło się cokolwiek.
#CiastkoCoelho
#CiastkoCoelho
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Możesz coś więcej napisać?
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- perła
- Zarejestrowany Użytkownik
Kiedy zaczęłam chorowaćnae nerwice to wszędzie w Gdańsku szukałam pomocy. Oczywiście psychiatrzy swoje czyli leki nawet nie są przekonani co do terapii a terapia indywidualna na NFZ....wiecie jak ciężko się dostać. Byłam w Gdańsku prywatnie u jednej pani i po 5 wizytach opowiedziała ze jestem w złym stanie i poleciła mi oddział otwarty w szpitalu. Przeżyłam szok bo przecież tego boimy się jako nerwica owcy czyli zwariowana i szpitala psychiatrycznego. Ale już byłam tak wymeczów ze poszłam i wiecie co najlepsza opieka, w końcu ktoś się mną zajął, zobaczyłam ze nie jestem sama ze z tego się wychodzi. Nie chodziłam tam nawet 3 mięsiecy. Potem znalazłam terapię na NFZ zresztą już 2 lata na nią uczęszczam choć mam wrażenie ze stoimy w miejscu ale chodzę bo za darmo. Facet też mi pomógł bo wyjaśnił na czym polega różnica choć przyznam że Divovic lepiej do mnie dociera. Ale terapia tez dużo mi dala. W akademii medycznej jest również przychodnia, lekarze super zwłaszcza Grabowski i Urban. Terminy są dość długie ale jak przyjdziesz sto tez Cię przyjmą zawsze i odbierają komórki. Telefon do rejestracji 58 3492655. Jak os mam też komórkę do ordynatorrki ale to na priv.
Odnośnie grupy warci to musisz najpierw zapisać się na wizyte, dostaniesz skierowanie i idziesz w czwartek i teraz chyba tez w inny dzień. Ja zrezygnowałam bo mi nie odpowiada terapia grupowa ja bym nazwała to grupa wsparcia. Ale były tam osoby zadowolone i zresztą bardzo fajni ludzie.
Odnośnie grupy warci to musisz najpierw zapisać się na wizyte, dostaniesz skierowanie i idziesz w czwartek i teraz chyba tez w inny dzień. Ja zrezygnowałam bo mi nie odpowiada terapia grupowa ja bym nazwała to grupa wsparcia. Ale były tam osoby zadowolone i zresztą bardzo fajni ludzie.