Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Trittico Cr ( TRAZODON )
-
mako
- Nowy Użytkownik
Mam problemy ze snem z moimi zaburzeniami lękowymi. Też dostałam ten lek na sen, pierwsza noc 1/3 tabletki i bez efektów, zwiększył do 2/3 i nadal zero poprawy. Ktoś tak miał? Udaje mi się przespać jakieś 6 godzin i potem już tylko czuwanie.
-
Zagubiony1234
- Nowy Użytkownik
Boje sie zacząć brać ten lek ale mam problemy ze snem pomaga ten lek w koncu czy nie? Co sądzicie?
-
radek18132
- Nowy Użytkownik
Proszę o poradę. Czy to normalne że po tym leku (biorę od 6 dni) mam silne zawroty glowy, ból glowy, nudności- dawka 75 mg jutro mam zwiększyć do 150mg ? Ogólnie zmieniło mi sie myślenie, lęki minęły, ale te efekty uboczne mnie dobijają. Czy one mina ?
-
MłodaMatka
- Nowy Użytkownik
Cześć! Czy jest tu ktoś?
Jestem młodą mamą ze stwierdzoną depresją poporodową. Ogólnie historia jest taka że chorobliwie obawiam się o życie swojej córeczki. Mój mąż dostrzegł że potrzebuję pomocy więc od razu psychiatra i psychoterapeuta. Dostałam Escitalopram i na razie biorę po pół tabletki od tygodnia i do tego dostałam trittico cr 75. Na początek 1/3 tabletki a później 2/3. Ogólnie Esci działa na mnie chyba okej, bo jestem nieco spokojniejsza i bardziej logiczna ALE... Poranne napady lęku jak były tak są. Obecnie jestem na hydroxyzynie 10 mg bo boję się wziąć to trittico. Pamiętam że moja babcia dostawała je w głębokiej demencji. Ogólnie hydro pozwala mi trochę pospać ale z porannymi napadami lęku sobie nie radzi. I teraz moje pytanie, niestety nie mam opcji by ktoś się zajął w nocy moją córeczką, czy jeśli to wezmę to dam radę się obudzić i funkcjonować przy małej? Czy lepiej wziąć 20 mg hydro po której wiem jak się czuję i nie mam większych skutków ubocznych.
Jestem młodą mamą ze stwierdzoną depresją poporodową. Ogólnie historia jest taka że chorobliwie obawiam się o życie swojej córeczki. Mój mąż dostrzegł że potrzebuję pomocy więc od razu psychiatra i psychoterapeuta. Dostałam Escitalopram i na razie biorę po pół tabletki od tygodnia i do tego dostałam trittico cr 75. Na początek 1/3 tabletki a później 2/3. Ogólnie Esci działa na mnie chyba okej, bo jestem nieco spokojniejsza i bardziej logiczna ALE... Poranne napady lęku jak były tak są. Obecnie jestem na hydroxyzynie 10 mg bo boję się wziąć to trittico. Pamiętam że moja babcia dostawała je w głębokiej demencji. Ogólnie hydro pozwala mi trochę pospać ale z porannymi napadami lęku sobie nie radzi. I teraz moje pytanie, niestety nie mam opcji by ktoś się zajął w nocy moją córeczką, czy jeśli to wezmę to dam radę się obudzić i funkcjonować przy małej? Czy lepiej wziąć 20 mg hydro po której wiem jak się czuję i nie mam większych skutków ubocznych.