Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Trittico XR

Tutaj natomiast zadać możemy ogólne pytanie związane z lekami.
Być może martwisz się uzależnieniem, zastanawiasz się czy warto je brać itp.
To właśnie możesz wyrazić tutaj.
ODPOWIEDZ
ManiuWaw
Zarejestrowany Użytkownik

11 grudnia 2024, o 20:25

Hej wszystkim mam pytanie , czy ktoś z was próbował odstawiać ten lek? otóż nabawiłem sie nerwicy lękowej w sumie dziwnie bo po 2 przeczepie nerki ale i po drodze były rożne przeżycia, biore ten lek od prawie 1.5 roku, zaczynałem od dawki od razu na start 150mg ale po miesiacu lekarka kazała mi brać 1.5 tabletki -2 tabletki a wiec zacząłem brać z 3 miesiace od razu 300mg na noc potem zszedłem do 1.5 tabletki i ta dawka najlepiej sie po niej czuje, ale próbowałem już 4 razy odswić zmiejszajac dawke o 75 mg co 7 dni zszedłem do dawki 75 mg ale kicha bo bol karku ramion ogolnie słabo , teraz próbuje odstawić na przemian 1.5 jednego dnia i 1 nastepnego aż zejde druga tabletka do 150 potem znowu 150/75/15/75 udało sie komuś to odstawić ?
Zaburzona_0na

11 grudnia 2024, o 20:42

Bierzesz lek długi czas , może za szybko schodzisz z dawki . Albo za krótko jesteś na mniejszej dawce.
Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie :lov:
ManiuWaw

11 grudnia 2024, o 20:49

Spróbuje brać dłużej dawki na przemian może coś uda się zdziałać, bo nie chce do końca życia brać leków na banie :D
ODPOWIEDZ