Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
W trakcie odburzania
-
- Zarejestrowany Użytkownik
witajcie , moja przygoda z nerwicą trwa 2 miesiące . Bywają lepsze i gorsze dni . Zaczęłam oglądać DivoVica 1 sezon aktualnie jestem na 3 odcinku. Czytałam dużo artykułów o leku bo z tym się głównie zmagam. I mam takie zasadnicze pytanie czy podczas walczenia z nerwica w trakcie a może po odburzdniu uczucie że nerwica i te całe jej objawy wrócą ? Jestem nowicjuszem i mogę nadal mieć jakieś wątpliwość. Macie jakieś swoje rady na lęki ? Proszę od was samych, bo na niektórych działach jest czasami zamieszanie .
- Solkan36
- Zarejestrowany Użytkownik
Część,kamila00 pisze: ↑19 października 2018, o 18:35witajcie , moja przygoda z nerwicą trwa 2 miesiące . Bywają lepsze i gorsze dni . Zaczęłam oglądać DivoVica 1 sezon aktualnie jestem na 3 odcinku. Czytałam dużo artykułów o leku bo z tym się głównie zmagam. I mam takie zasadnicze pytanie czy podczas walczenia z nerwica w trakcie a może po odburzdniu uczucie że nerwica i te całe jej objawy wrócą ? Jestem nowicjuszem i mogę nadal mieć jakieś wątpliwość. Macie jakieś swoje rady na lęki ? Proszę od was samych, bo na niektórych działach jest czasami zamieszanie .
mój sposób na leki a przede wszystkim na myśli które ten lek wywołują to przede wszystkim zajecie się czymś i nie leżenie na łóżku rozmyślając. Zmiana sposobu myślenia, jeżeli już dopada Cię myśl to nie analizuj jej nie podsycaj tylko przekierowując ja na jakaś bardziej pozytywną np co dziś będziesz robiła itp. Jeżeli masz jakieś dialogi to możesz sobie z tą myślą podyskutować. Uświadomić sobie że to tylko nerwica i nic Ci nie grozi, że byłaś już w takich stanach a nadal masz się dobrze itp. Przykłady dialogów masz na forum wiec warto sobie poczytać.
Face Your Fear And Live Your Dream