Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dd

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Mazurek16
Zarejestrowany Użytkownik

18 lipca 2016, o 22:39

Witam , od ponad 2 tygodni męczy mnie de realizacja ( która przyszła nagle bez powodu ). Od tygodnia praktykuje akceptację mojego stanu , i gdy wychodze ze znajomymi i mam za przeproszeniem w dupie moje objawy czuje się dosyć dobrze. Jednak zeszlej nocy zaatakował mnie atak paniki i dostałem de personalizacji ( od czasu do czasu mam dziwne myśli ze czemu ja to ja ) dodam ze na nią również próbuje nie zwracać uwagi i prawie mi mija. Ogólnie moje objawy to dziwne poczucie orientacji tzn wiem gdzie jest em nie myślę nad tym nie mam myśli takich lecz dziwnie widzę obraz , oraz lęk gdy zaczne myslec czemu ja to ja myśl ta przyszła mi gdy przestałem sie martwić praktycznie juz innymi myślami i byłem bliski szczęścia ( tak mi sie wydaje ) natomiast chciałbym was zapytac ile trwa taka terapia zwalczania lęku? I nie mam czegoś takiego ze nie rozpoznaje bliskich i nie odczuwam emocji gdyż potrafię sie cieszyć i kochać (mam dziewczynę )
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

19 lipca 2016, o 12:06

(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Mazurek16
Zarejestrowany Użytkownik

20 lipca 2016, o 19:24

Zaczęło mi sie to od ataku paniki tzn wrocilem do domu i zauwazylem ze cos ze mną nie tak i dopadły mnie silne lęki ktore utrzymywały sie przez tydzień ale NK czuje ze już puszczaja bo dzięki tym posta i nagrania nauczyłem sie jakoś z tym funkcjonowac.
Natomiast właśnie jutro mam juz umówionego psychiatrę myślę ze on mi tez pomoże:)

-- 20 lipca 2016, o 19:24 --
Dobra czuje iz to wszystko prawie mnie opuściło lecz teraz dopadła mnie apatia nic mi sie nie chce.. Ciekawe co na to psychiatra
ODPOWIEDZ