Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co to było ?
- bunia
- Odważny i aktywny forumowicz
A ja mialam atak paniki jak zapalilam jonita, i wlaczylam sobie "miasto zaginionych dzieci". Scena w ktorej dziewczynka ktora starzeje sie w pare sekund powalila mnie na kolana,od razu derealizacja bo przeciez ja tez bede stara,bezuzyteczna,brzydka- ze jak to jest byc starym,mysli poszly swoja droga i klops . Kiedys nawet mnie chwycilo po reklamie- w sumie reklamie...po prostu spot w ktorym pomazali ze dziewczyna caluke sie z chlopakiem wjezdza w nich auto itd zeby po prostu zwalniac. I atak paniki. Po pierwsze po jqkiego grzyba ogladasz takie smietnisko. To nie na nasze nerwy- poki co...szukaj pozytywnych bodzcow. Ja poki co odpuszcxam wszelka ochyde. Nie rozpuszczaj sie nad ta akcja, ostatnio moja kosmetyczka dostala ataku paniki przy regulacji brwo:) ale widac ze panna z dpswoadczenoem, mimo "umierania,srania, i panikowania' wyszla do kibla,wrocila i dokonczyla henne. Wiesz sam co ci sie stalo,potrzebujesz tylko potwoerdzenia od ludzo z doswoadczeniem
kabel soe przegrzal ot co,nie panikuj to tylko panika:)

Zalowala myszka zolwia ze w skorupce siedzial.
- mam cie w dupie lajzo glupia- zolw jej odpowiedzial
-
- Administrator
No dokladnie, wyczulenie w stanach lekowych powoduje to, ze niektore drazliwe/wrazliwe tematy moga wywalac atak paniki. Nic dziwnego, co to, to na pewno nie.
Mnie tylko dziwi ze te jointy ciagle palisz, oczywiscie nie oceniam ale wiesz ze to moze nie za dobrze wplywac na same stany lękowe?
Mnie tylko dziwi ze te jointy ciagle palisz, oczywiscie nie oceniam ale wiesz ze to moze nie za dobrze wplywac na same stany lękowe?
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- bunia
Nie nie nie,juz nie pale:) to bylo na poczatku moich nerwicowych przygod.
Ostatnio mnie pokusilo z miesiac temu zeby zapalic po dluzszej przerwie. Zapalilam ze znajomym z ktorym zazwyczaj popalalqm. Spqlilismy jednego jointa. Tak mnie zniszczyl, przezylam kpszmary,mary na jawie. Myslalam ze wstane zaczne krzyczec,uciekac,no panilowac po prostu i to w pelnej krasie...ale zamiast tego soadlam,powiedzialam ze soe zle czuje,zaczel sobie tlumaczyc co soe dzoeje(ps co smieszne ja nawet nie moge sobie dokladnie przypomniec jak soe czulam mimo ze wiem ze bylo fatalnie). Woec siadlam powiedzialam ze potrzebuje czasu zeby soe ogarnac i zeby nikt nawet sie do mnie nie odzywal. Weszlam na zqburzeni i mimo tego ze nie potrafilam soe skupic zaczelam czytac forum:)
Uspokoilam soe,pojechalam do domu i wiem ze to nie zabrzmi za dobrze ale nie chcialam tak zakonczyc swojwgo palenia. Siadlam,skrecilam jointa i zapalilam znow,pomyslalam ze faktycznie chrzanic nerwice. I bylo ok,obejrzalam film i poszlam spac.
Od tego czasu nie pale nic. Po pierwsze woem ze to nie sluzy,po drugie nie chce znow wydawac majatku, a po trzecie badz co badz co soe bede truc.
I teraz szczerze powiem ze to byla madra decyzja. Nawet zal mi kumpla jak do mnie dzwoni zebysmy cos zapalili albo zebym cos zalatwila- wiem jal czasami ssie zeby zapalic ale juz tego nie odczuwam.
Tyle z mych opowiesci:)
Ostatnio mnie pokusilo z miesiac temu zeby zapalic po dluzszej przerwie. Zapalilam ze znajomym z ktorym zazwyczaj popalalqm. Spqlilismy jednego jointa. Tak mnie zniszczyl, przezylam kpszmary,mary na jawie. Myslalam ze wstane zaczne krzyczec,uciekac,no panilowac po prostu i to w pelnej krasie...ale zamiast tego soadlam,powiedzialam ze soe zle czuje,zaczel sobie tlumaczyc co soe dzoeje(ps co smieszne ja nawet nie moge sobie dokladnie przypomniec jak soe czulam mimo ze wiem ze bylo fatalnie). Woec siadlam powiedzialam ze potrzebuje czasu zeby soe ogarnac i zeby nikt nawet sie do mnie nie odzywal. Weszlam na zqburzeni i mimo tego ze nie potrafilam soe skupic zaczelam czytac forum:)
Uspokoilam soe,pojechalam do domu i wiem ze to nie zabrzmi za dobrze ale nie chcialam tak zakonczyc swojwgo palenia. Siadlam,skrecilam jointa i zapalilam znow,pomyslalam ze faktycznie chrzanic nerwice. I bylo ok,obejrzalam film i poszlam spac.
Od tego czasu nie pale nic. Po pierwsze woem ze to nie sluzy,po drugie nie chce znow wydawac majatku, a po trzecie badz co badz co soe bede truc.
I teraz szczerze powiem ze to byla madra decyzja. Nawet zal mi kumpla jak do mnie dzwoni zebysmy cos zapalili albo zebym cos zalatwila- wiem jal czasami ssie zeby zapalic ale juz tego nie odczuwam.
Tyle z mych opowiesci:)
Zalowala myszka zolwia ze w skorupce siedzial.
- anita
U mnie tak bylo w sumie wiele razy, cos ogladalam, niby niz zlego ale ktos tam stracil rodzica, gdzi indziej mial byc koniec swiata...
i nagle slabo, dusznosc, atak taki ze dlugo by opiywac 
Lepiej unikac prowokatorow jak to ciasteczko opisala
unikanie-prowokatorow-zlego-samopoczucia-t4154.html

Lepiej unikac prowokatorow jak to ciasteczko opisala
unikanie-prowokatorow-zlego-samopoczucia-t4154.html
-
- Gość
Zaje ****sprawa z tym filmem podaj tytul
. Ja sie interesuje takimi rzeczami .
I nie oglądaj takich filmów w stanie lękowym bo sam siebie nakręcasz ...

I nie oglądaj takich filmów w stanie lękowym bo sam siebie nakręcasz ...
- jagaaga
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Chłopaku Ty się chcesz odburzać, czy robisz sobie jaja ?
Po 1. brakuje Ci podstawowej wiedzy, jak pytałam Ciebie, czy czytasz, czy słuchasz, mówiłeś ,że tak . Gdybyś przeczytał chociaż 2 artykuły, wiedziałbyś, że od ataku paniki się nie umiera.
Po .2 albo odburzasz się na maxa, albo na 14,5 %...W stanie lękowym nie oglądaj takich filmów, nasz mózg w takim stanie chłonie wszystko jak gąbka.
Masz robić wszystko co dobre. Co pozytywne. Masz jeść dobrze, spać dobrze, mówić do siebie dobrze, masz starać się dobrze:D
po 3. Czytaj to po kolei. Codziennie. spis-tresci-autorami-t4728.html
Albo się odburzasz, albo się nakręcasz dalej, musisz podjąć decyzję. A jak wiadomo, jeśli podejmuje się jakąś decyzję trzeba działać w danym kierunku.
Po 1. brakuje Ci podstawowej wiedzy, jak pytałam Ciebie, czy czytasz, czy słuchasz, mówiłeś ,że tak . Gdybyś przeczytał chociaż 2 artykuły, wiedziałbyś, że od ataku paniki się nie umiera.
Po .2 albo odburzasz się na maxa, albo na 14,5 %...W stanie lękowym nie oglądaj takich filmów, nasz mózg w takim stanie chłonie wszystko jak gąbka.
Masz robić wszystko co dobre. Co pozytywne. Masz jeść dobrze, spać dobrze, mówić do siebie dobrze, masz starać się dobrze:D
po 3. Czytaj to po kolei. Codziennie. spis-tresci-autorami-t4728.html
Albo się odburzasz, albo się nakręcasz dalej, musisz podjąć decyzję. A jak wiadomo, jeśli podejmuje się jakąś decyzję trzeba działać w danym kierunku.
Potrzeba CZASU. Tyle czasu- ile POTRZEBA