Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
;/ ;((
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, ostatnio co się ze mną dzieje jest koszmarem... nie umiem sobie już z tym radzić a przede wszystkim mam lęk wolnopłynący i są moze przez dzien 5 minutowe stany kiedy zapominam o nerwicy... obecnie moje objawy to zawroty głowy, uczucie słabości, ciemno przed oczami, odrealnienie, uczucie bezsensu, uczucie umierania, świat wydaje mi się taki straszny i przerażający, nie umiem tego do końca opisać ale mam coś takiego jakbym przeczuwała że coś sie stanie zaraz że to już po mnie napewno, że nie dam sobie rady już... Nawet jak byłam na weselu to patrzyłam tak na ludzi z boku, wszyscy wydali mi sie tacy dziwni, miałam w głowie pełno myśli jak Oni zyją normalnie, jak się mogą cieszyć... ( nie miałam tego kiedyś, zawsze jak byłam na jakiejś imprezie to wlaśnie byłam taka wyluzowana zapominałam ateraz nie ;( ) i wlasnie boje sie że w koncu coś się stanie i znów mi wrócil strach że popadne w ciężką depresje ! ze sobie z tym nie poradze, że sie pogrąże... mam dosyć tego ;(
-- 25 sierpnia 2015, o 15:59 --
Czy to jest wszystko normalne? ma ktos cos takiego?
-- 25 sierpnia 2015, o 15:59 --
Czy to jest wszystko normalne? ma ktos cos takiego?
-
Słoneczko a czego Ty się boisz?
Bo widzę, ze boisz się ciężkiej depresji i czego jeszcze?
Zapewne naczytałaś się o depresji i nerwica teraz wykorzystuje te wiadomości przeciwko Tobie abyś czuła się tak jakbyś miała depresje i cały czas o tym myślała i bała się...
Bo widzę, ze boisz się ciężkiej depresji i czego jeszcze?
Zapewne naczytałaś się o depresji i nerwica teraz wykorzystuje te wiadomości przeciwko Tobie abyś czuła się tak jakbyś miała depresje i cały czas o tym myślała i bała się...
-
Boje sie tego, że nie poradze sobie z tym ;/
Boje sie, że to nie nerwica, że nie moze powodować tych straszych objawów psychicznych ;/
I własnie nie czytałam o depresji... kiedys moze tam ale troche ;/
Boje sie, że to nie nerwica, że nie moze powodować tych straszych objawów psychicznych ;/
I własnie nie czytałam o depresji... kiedys moze tam ale troche ;/
-
Nie mówie że to cięzka depresja tylko że tak może byc za niedługo... w sumie nwm co to teraz jest ;/
Nie wiem co dalej ;/ mam wyobraznie ze mnie zamkna gdzies... nie bd z nikim rozmawiała, ze zostane sama ;/
Nie wiem co dalej ;/ mam wyobraznie ze mnie zamkna gdzies... nie bd z nikim rozmawiała, ze zostane sama ;/
-
- Gość
Sloneczko piszesz ze nerwica nie może powodować takich objawów a właśnie ze może nawet Victor o tym mówił w divovicu ze tych objawów i myśli w nerwicy jest masa a zresztą watpienie w nerwicy to właśnie nerwica ...ja mam natretne myśli i tez czasami myślę że nerwica nie może powodować takiego czegoś a tutaj i tez często myślałam jak ludzie są tacy szczęśliwi a ja nie mogę ...wiem co przezywasz .tez mam wątpliwości ale to jest właśnie brak akceptacji. ..
-- 25 sierpnia 2015, o 22:30 --
I ja tez myślałam że moim ratunkiem jest psychiatryk .jak raz się obudziłam u chłopaka z niepokojami na białym przescieradle to od razu skojarzyło mi się ze będę się budzić w białej pościeli w szpitalu bo sobie nie radzę i ze mnie zamkną bez klamek. ...ale jedynym v ratunkiem dla siebie jesteśmy my sami.
-- 25 sierpnia 2015, o 22:30 --
I ja tez myślałam że moim ratunkiem jest psychiatryk .jak raz się obudziłam u chłopaka z niepokojami na białym przescieradle to od razu skojarzyło mi się ze będę się budzić w białej pościeli w szpitalu bo sobie nie radzę i ze mnie zamkną bez klamek. ...ale jedynym v ratunkiem dla siebie jesteśmy my sami.
-
No wiem o tym bo słuchałam nagrań, ale poprostu tak jak Oni też tam mówili... Nikt nie napisał mi że ma to samo i ja sie tego tak boje ze dlatego sobie wmówiłam ze to moze byc nie nerwica...
No wiem o tym, że jak sami nie będziemy z tym walczyć to nic z tego...
a jak Ty na dzien dzisiejszy ?
No wiem o tym, że jak sami nie będziemy z tym walczyć to nic z tego...
a jak Ty na dzien dzisiejszy ?
-
- Gość
Mi też nikt nie napisał ze ma to samo tylko podobnie i tez się boje ze to może nie być nerwica. Poczytaj moje posty co ja mam w dziale zaburzenia obsesyjno konpulsywne.u mnie było lepiej ale od kilku dni mam wątpliwości i pogorszylo mi się a już sobie mówiłam zw nie zaufam nerwicy .jestem na leku nie czuje niepokojów ale znowu wyrzuty sumienia się dobijaja jeśli chcesz to pisz na pw możemy sobie pomóc wspierać się wzajemnie .a Ty jak się dzisiaj czujesz ?
-
No i wlaśnie nikt nie napisał... i dla Ciebie to nie było gorsze? bo jak np ciężko mi się oddychało to nie wzięłam sobie tego pod uwage aż tak... na początku nerwicy może tak ale teraz sie tego nie boje...
a dzisiaj w miare ok ale znów mnie glowa boli i co jakiś czas robi mi się słabo ;/
a dzisiaj w miare ok ale znów mnie glowa boli i co jakiś czas robi mi się słabo ;/
-
- Gość
Aż tak najgorsze to nie bo Divin mi pisał że znał takie osoby co miały coś takiego co ja ale wiadomo nikt nie ma identycznie. .. a nerwicowiec zawsze szuka 100pro podobieństwa a to tak nie ma niestety bo każdy jest inny .Osoby na forum tez mi trochę pomogły i twierdzą że to nerwica ale wiem co czujesz ze nerwica nie może powodować takich objawów jatteż tak mam od czasu do czasu ...
-- 26 sierpnia 2015, o 18:09 --
No i jeszcze na czacie niektórzy pisali ze mieli podobny problem .także to pomaga .dla mnie po czytaniu Twoich postów masz na stówe nerwice .ktoś z boku inaczej patrzy tylko my jesteśmy bardzo krytyczni wobec siebie .... nie wiem czy Ty czytalas co mam ja..
-- 26 sierpnia 2015, o 18:09 --
No i jeszcze na czacie niektórzy pisali ze mieli podobny problem .także to pomaga .dla mnie po czytaniu Twoich postów masz na stówe nerwice .ktoś z boku inaczej patrzy tylko my jesteśmy bardzo krytyczni wobec siebie .... nie wiem czy Ty czytalas co mam ja..
-
No masz racje
ja tak samo uważam jak Ty i widze że mnie rozumiesz...
No napewno to pomaga... moze nie zdziała cudów ale napewno cos pomaga
Właśnie nie mogłam znaleść bo wgl nawet nie da mi sie wiadomości wysłać prywatnej... jeszcze poprostu tego forum nie przeglądnęłam dokładnie i czasem nie wiem co gdzie
także mogłabys mi podać linka do tego co Ty pisałaś? bo chętne bym przeczytała

No napewno to pomaga... moze nie zdziała cudów ale napewno cos pomaga

Właśnie nie mogłam znaleść bo wgl nawet nie da mi sie wiadomości wysłać prywatnej... jeszcze poprostu tego forum nie przeglądnęłam dokładnie i czasem nie wiem co gdzie

-
- Gość
pomocy-t6399.html
to mój pierwszy wątek
czy-to-na-100-procent-nerwica-t6628.html
A to po półtora miesiąca nerwicy .
-- 26 sierpnia 2015, o 19:25 --
Musi się udać wysłać wiadomość
nie wiem czemu nie możesz.
to mój pierwszy wątek
czy-to-na-100-procent-nerwica-t6628.html
A to po półtora miesiąca nerwicy .
-- 26 sierpnia 2015, o 19:25 --
Musi się udać wysłać wiadomość

-
Przeczytałam właśnie Twoje posty... tez widzę że dużo przeszłaś ;/ to jest aż niewyobrażalne co nerwica potrafi zrobić z człowiekiem... Ale dostałaś dużo wsparcia na tym forum, a to jest naprawde ważne
no właśnie nie wiem ;/

no właśnie nie wiem ;/
-
- Gość
Oj dużo dużo prywatne piekło po prostu ... niewyobrażalne. . . Wsparcie dużo daje
Jak się dzisiaj masz ? 

-
Ja sobie nie wyobraże to co Ty przeżywasz bo nie miałam tego a Ty znów to co ja mam ....
Oj daje
a dzisiaj w miare, ale kręci mi się w glowie, serce mnie kłuło i znów sie wystraszyłam ze co to jest ;/ czasem sobie to oleje a czasem myśle znów... i tak na przemian... a Ty jak ?
Oj daje

a dzisiaj w miare, ale kręci mi się w glowie, serce mnie kłuło i znów sie wystraszyłam ze co to jest ;/ czasem sobie to oleje a czasem myśle znów... i tak na przemian... a Ty jak ?