Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
:(
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Po prostu przyjmij te myśli, a nie je odpychaj. Pozwól by były, zaprzyjaźnij się
Nic się nie stanie. To tylko głupoty wywołane stanem lękowym.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
A miałes kiedys taki strach przed tym?
- Kamień
Nie pamiętam, chyba nie. Ale co za różnica przed czym ma się strach? Taka sama jest na to recepta 

-
No niby to wiem ;/ ale tak sie tego boje ze nwm ;/ juz nieraz sobie sama do siebie mówie ze juz tak wymyslam... ze tyle mam czasu nerwice i sie nic nie stalo
-- 10 lipca 2015, o 09:46 --
Czy jest to mozliwe ze w nerwicy bylabym non stop zmeczona, spiacs ? ogolnie osystnoo nie man tak duzo objawow ale jestem jakas taka przybita :-\ siedze w pracy i wszystko wydaje mi sie takie d iwne :-\ nierealne uczucie ze mi sie zaraz cos stanie :-\ ciagly lek :-\ w oczach mieni sie :-\
takie uczucie dziwnosci ;/ nwm jak to nazwac ;/ przekonanie ze cos mi bedzie ;/
-- 10 lipca 2015, o 09:46 --
Czy jest to mozliwe ze w nerwicy bylabym non stop zmeczona, spiacs ? ogolnie osystnoo nie man tak duzo objawow ale jestem jakas taka przybita :-\ siedze w pracy i wszystko wydaje mi sie takie d iwne :-\ nierealne uczucie ze mi sie zaraz cos stanie :-\ ciagly lek :-\ w oczach mieni sie :-\
takie uczucie dziwnosci ;/ nwm jak to nazwac ;/ przekonanie ze cos mi bedzie ;/
-
A zapoznalas sie dokladnie z forum .
Zlapala cie derealizacja i depersonalizacja .
Tak w nerwicy mozna chodzic ciagle spiacym i takim zmeczonym . Przewaznie pzy tym wystepuje wlasnie dd. Organizm potrzebuje naladowac baterie a wiadomo ze regeneruje sie najlepiej podczas snu . Dlatego nie dziw sie temu tylko pomysl jak pomoc sobie zregenerowac sily. Moze wiecej snu leosze jedzenie .
Zlapala cie derealizacja i depersonalizacja .
Tak w nerwicy mozna chodzic ciagle spiacym i takim zmeczonym . Przewaznie pzy tym wystepuje wlasnie dd. Organizm potrzebuje naladowac baterie a wiadomo ze regeneruje sie najlepiej podczas snu . Dlatego nie dziw sie temu tylko pomysl jak pomoc sobie zregenerowac sily. Moze wiecej snu leosze jedzenie .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
No bardzo duzo czytalam i nagrania sluchalam... ale poprostu mam ostatnio tak jakby pełna głowe... musze jeszcze raz wszystko dobrze przesłuchc i poczytac...
dziekuje za odpowiedz;)
-- 10 lipca 2015, o 13:48 --
Nie wiem, czy już naprawde ja sama przesadzam, ale naprawde jest mi ciężko
wiem że nie tylko ja tak mam ja to wszystko rozumiem... ale lepiej mi robi jak sie wygadam... wgl nie moge sie dzis uspokoić cała drże cały dzien...
wgl nie wiem od czego zacząć... czytam forum te wpisy... tak bym chciala sobie samej pomóc ale nie wiem od czego zacząć 
dziekuje za odpowiedz;)
-- 10 lipca 2015, o 13:48 --
Nie wiem, czy już naprawde ja sama przesadzam, ale naprawde jest mi ciężko

- stokrotka89
To moze zacznij od akceptacji swojego stanu?
-
Tak zaakceptuj to ze kazdy ma ciezkie dni . Ja juz 3 tydzien jestem napietnowany lekiem
. Slucham divovicow i wyciagam nowe wnioski
.
Zaowarz ze kazdy ma ciezkie dni nie mozna byc wiecznie na 100 procent . Kazdy czlowiek sie meczy i wszystko ma na to wplyw . Otoczenie myslowe , pogoda , sen itd . Nie odbieraj tego tak tragicznie pozwol sobie byc zmeczona

Zaowarz ze kazdy ma ciezkie dni nie mozna byc wiecznie na 100 procent . Kazdy czlowiek sie meczy i wszystko ma na to wplyw . Otoczenie myslowe , pogoda , sen itd . Nie odbieraj tego tak tragicznie pozwol sobie byc zmeczona
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
A jakie Ci towarzyszą teraz najczęściej objawy ?
Ojj powiem Ci że naprawde te nagrania są super
ja też jak już słucham to mi się jakoś lepiej robi...
no wiem że każdy człowiek tak ma tylko że nerwicowcy odbierają to inaczej i już nabieraja strachu ;/
Ojj powiem Ci że naprawde te nagrania są super

no wiem że każdy człowiek tak ma tylko że nerwicowcy odbierają to inaczej i już nabieraja strachu ;/
-
Objawy hmm niepokoj rano ktory zbiera sie zbiera i tak wybucha okolo 9 do 13 wtedy mam wrazenie ze zwariuje zaraz ze juz mi niebrakuje duzo ze to sie wlasnie dzieje . A pozniej to mija tak jak teraz i mam swiety spokoj
Hehe na chwile
trzeba sie przyzwyczaic .
Hehe na chwile

-
I widzisz nie zwariowałes i nie zwariujesz
taka to jest nerwica własnie... ja też kiedyś takie cos miałam ale pojawiło sie cos innego a to odeszło na drugi plan...
No trzeba
dobrze że czasami są te dobre dni to ja np wtedy odpoczywam nrml czuje sie taka wolna od tego 
-- 10 lipca 2015, o 18:58 --
taka to jest nerwica własnie... ja też kiedyś takie cos miałam ale pojawiło sie cos innego a to odeszło na drugi plan...
No trzeba
dobrze że czasami są te dobre dni to ja np wtedy odpoczywam nrml czuje sie taka wolna od tego 

No trzeba

-- 10 lipca 2015, o 18:58 --

No trzeba