Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lęk
-
Kasia37
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja zaczęłam znowu bab się chodzić do pracy(mimo że tam nikt mi krzywdy nie robi) mało wychodzę z domu wolę poleżeć lub spać to moje ulubione zajęcie.Lęk pojawia się prawie w każdej sytuacji,nic złego się nie dzieje a ja już czuje gule w gardle i wszystkie mięśnie postawione na baczność.
-
Misia123
Ja tak samo, miałam taki lęk że przebywanie w pracy było niemożliwe, liczenie ludzi na kasie było tak strasznym przeżyciem że myślałam że ucieknę stamtąd, ręce drżały, cała się trzęsłam, dlatego wylądowałam u psychiatry, tez nie wiem dlaczego ludzi się boję, może ze mnie obgadają, wyśmieją. Z drugiej strony chce przebywać wśród ludzi ,podróżować, w innych krajach o dziwo moje lęki są słabsze, i ludzi się nie boję.
-
Kasia37
Ja przez lęk wylądowałam na zwolnieniu,wcześniej przeprowadziłam się do większego miasta i objawy się nasiliły,powstał strach przed dużym miastem,nowymi miejscami i ludźmi.Psychiastra wypisała mi już skierowanie do szpitala ale nie poszłam bo się bałam tam pójść...pojechałam do mamy na wieś,a tam co moje lęki ustały,czuje się jak inny człowiek,boję się powodu że wszystko wroci
-
Misia123
Tak w innym środowisku czułaś się bezpiecznie więc lęki ustały. Ja też tak mam , w domu czy przy bliskiej rodzinie jest ok a w pracy czy z obcymi ludźmi gdy przebywam lęki są większe. Ciężko to pokonac ale mam nadzieje ze uda mi się to
-
hmm35
Masz jakieś kulinarne ambicje?