Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęk

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Kingpro
Nowy Użytkownik

15 sierpnia 2025, o 10:51

Witam powiedzcie mi czy nerwica może nam tak w głowie namieszać że już nie w co jest grane mam sprzeczne myśli jakby rozdwojenie jaźni mówię sobie ze to wszystko od nerwicy zaraz w głowie że nie że to moje chęci że chce mieć nerwicę że dobrze mi z nią jest przy tym lęk ale też uczucie jakbym to ja miał takie intencje
hmm35
Zarejestrowany Użytkownik

15 sierpnia 2025, o 11:15

Daj spokój, takie lęki są głupie. Najpewniej dla tej osoby nie jest to w ogóle istotne
hmm35

15 sierpnia 2025, o 11:19

Kingpro pisze:
15 sierpnia 2025, o 10:51
Witam powiedzcie mi czy nerwica może nam tak w głowie namieszać że już nie w co jest grane mam sprzeczne myśli jakby rozdwojenie jaźni mówię sobie ze to wszystko od nerwicy zaraz w głowie że nie że to moje chęci że chce mieć nerwicę że dobrze mi z nią jest przy tym lęk ale też uczucie jakbym to ja miał takie intencje
Tak, zdecydowanie tak, natomiast to już jest grubo, powinieneś się leczyć farmakologicznie
Kingpro
Nowy Użytkownik

15 sierpnia 2025, o 11:24

Dziękuję bo już wariuje niby chce podjąć kroki żeby wyjść z nerwicy ale zaraz mam odpowiedź że nie chce że mi z nią dobrze że chce ją mieć mam jeszcze impulsy mordercze i też mam w głowie że chce to wszystko mieć ,że mi z tym dobrze
hmm35

15 sierpnia 2025, o 12:06

Kingpro pisze:
15 sierpnia 2025, o 11:24
Dziękuję bo już wariuje niby chce podjąć kroki żeby wyjść z nerwicy ale zaraz mam odpowiedź że nie chce że mi z nią dobrze że chce ją mieć mam jeszcze impulsy mordercze i też mam w głowie że chce to wszystko mieć ,że mi z tym dobrze
Nie chcesz mieć nerwicy. Idź coś z tym zrobić. Możesz nawet iść na SOR :) Zrób to teraz
Kingpro
Nowy Użytkownik

15 sierpnia 2025, o 12:11

Ale to wszystko od nerwicy tak mi się porobiło .?mam hydroxyzyne łykam dwa razy dziennie
ODPOWIEDZ