Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lęk
-
- Nowy Użytkownik
Witam powiedzcie mi czy nerwica może nam tak w głowie namieszać że już nie w co jest grane mam sprzeczne myśli jakby rozdwojenie jaźni mówię sobie ze to wszystko od nerwicy zaraz w głowie że nie że to moje chęci że chce mieć nerwicę że dobrze mi z nią jest przy tym lęk ale też uczucie jakbym to ja miał takie intencje
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak, zdecydowanie tak, natomiast to już jest grubo, powinieneś się leczyć farmakologicznieKingpro pisze: ↑15 sierpnia 2025, o 10:51Witam powiedzcie mi czy nerwica może nam tak w głowie namieszać że już nie w co jest grane mam sprzeczne myśli jakby rozdwojenie jaźni mówię sobie ze to wszystko od nerwicy zaraz w głowie że nie że to moje chęci że chce mieć nerwicę że dobrze mi z nią jest przy tym lęk ale też uczucie jakbym to ja miał takie intencje
-
- Nowy Użytkownik
Dziękuję bo już wariuje niby chce podjąć kroki żeby wyjść z nerwicy ale zaraz mam odpowiedź że nie chce że mi z nią dobrze że chce ją mieć mam jeszcze impulsy mordercze i też mam w głowie że chce to wszystko mieć ,że mi z tym dobrze
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie chcesz mieć nerwicy. Idź coś z tym zrobić. Możesz nawet iść na SOR