To jest taki sam natręt jak każdy inny. Tylko akurat taki temat. Ja mam POCD też różne jazdy od tego mam. Najprawdopodobniej bardzo się na tym skupiasz i wyobraźnia podsyła Ci, że Ty się źle z tym czujesz jak mówisz o sobie jak o kobiecie, że czujesz się mężczyzną. Hewada na jednym z filmików mówił, że raz sobie wkręcił, że może jest kobietą i mówił, że wręcz się czuł jakby nią był. Widzisz jak nerwica potrafi oszukiwać, że facet potrafi mieć odczucie że jest kobietą.sm123 pisze: ↑2 sierpnia 2025, o 22:30A jest tutaj ktoś kto zmaga się z tą tematyką jak trans I niebinarna? Strasznie mnie ten temat dręczy i boję się że ja mogłabym taka być. Czuję się przez to wszystko teraz tak dziwnie, tak obco, jak wymawiam zaimki to odczuwam takie spięcie, tak jakby nagle nie pasowały.. mimo że wcześniej były naturalne. Nigdy nie czułam się źle w swojej kobiecej płci, ale boję się że się np oszukiwałam i że dopiero teraz coś się we mnie odmienia.. Gdy mówię np o sobie jak o kobiecie to też teraz dziwnie to brzmi wszystko wydaje się takie sztuczne![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
TOCD
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
- Nowy Użytkownik
A to nie widziałam tego nigdzie, w sensie o tym użytkowniku który o tym pisał. Ale no powiem ci że tak strasznie źle się z tym czuję, wiesz jestem osobą Biseksualną i serio nie chciałabym nagle być trans albo niebinarną.. mam takie dziwne uczucie obcości jakby to wszystko było prawdą, takie dziwne uczucie jakby faktycznie płeć mi się nie podobała mimo że ją serio nie chce zmienić płci i w dodatku nigdy nie miałam takiego czegoś żebym źle się czuła w swoim ciele czy coś. Czuję się tak zagubiona że serio nie wiem jak mam wiedzieć że nie jestem np trans albo niebinarna. To jest takie dziwne uczucie jakby to wszystko było prawdziwe 
-
Z tego, że osoba trans tego tak nie rozkminia. Ona po prostu wiem. Tak samo jak Ty wiesz, że jestem biseksualna, po prostu to wiesz, nie zastanawiasz się nad tym. Jesteś i już 

-
Hewad nagrywa filmu na Youtube. Tutaj jest na forum jako Divin. On też miał zaburzenie i wyszedł z tego. Jest psychologiem i pomaga innym z tego wyjśćsm123 pisze: ↑4 sierpnia 2025, o 20:47A to nie widziałam tego nigdzie, w sensie o tym użytkowniku który o tym pisał. Ale no powiem ci że tak strasznie źle się z tym czuję, wiesz jestem osobą Biseksualną i serio nie chciałabym nagle być trans albo niebinarną.. mam takie dziwne uczucie obcości jakby to wszystko było prawdą, takie dziwne uczucie jakby faktycznie płeć mi się nie podobała mimo że ją serio nie chce zmienić płci i w dodatku nigdy nie miałam takiego czegoś żebym źle się czuła w swoim ciele czy coś. Czuję się tak zagubiona że serio nie wiem jak mam wiedzieć że nie jestem np trans albo niebinarna. To jest takie dziwne uczucie jakby to wszystko było prawdziwe![]()