Macie tak że w brzydka pogodę jest wam gorzej? Jak jest słonko to o wiele lepiej sobie radzę.
I macie też tak że np po ataku paniki macie później przez 2 3 dni dziwne samopoczucie? Właśnie nie umiem tego wyjaśnić. Jest tak dziwnie, inaczej, czujecie się psychicznie gorzej, nieswojo. Macie obniżony nastrój bo atak się pojawił. Po paru dniach to mija i jest ok.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tez tak macie?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak wiele razy po ogólnie mocniejszym pogorszeniu miałam kilka dobrych dni niepewnych bardziej z różnymi objawami i złym samopoczuciem. Jeśli chodzi o pogodę to u mnie nerwica nigdy nie wybrzydzała, mogłam się czuć źle w każdą.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
To pytanie to tak naprawdę próba uspokajania się, dlatego tak bardzo warto (o czym na forum się mówi od początku jego powstania) nauczyć się odpowiadania samemu sobie na takie pytania. Bo trudno żeby w gorszą pogodę wzrastał nastrój i trudno żeby po ataku paniki czuć szczęście, wiadomo że będzie gorzej kilka dni a jak się wkręcimy to i dłużej.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Czasami w nerwicy zapominamy, że jesteśmy zwykłymi ludźmi. Kto nie reaguje gorzej na pochmurną pogodę, a gdy świeci słońce ma lepszy humor? Myślę, że większość ludzi. To samo z drugą częścią, kto po stresującym, nerwowym przeżyciu nie potrzebuje paru dni, by dojść do siebie? Ja ostatnio zostałem napadnięty przez ulicy i przez 3 dni jeszcze za mną, to chodziło, miałem obniżony nastrój. Ludzie nawet po kłótniach też przez parę dni potem nie mają humoru.
/przerwa od forum