Czesc wszystkim!
Mieliście może tak że to o czym mysleliscie się się sprawdziło? Tzn miałem tak że jechałem rowerem obok domu kolegi i jakoś poczułem wiatr w nosie i pomyślałem że nos mi się zatka. Powiedziałem sb że to głupota i nie muszę się wracać. Jednak dziś mi się nos akurat zatkał. Bardzo mnie to przerazilo bo pomyślałem że przez to że się nie wróciłem ta myśl się spełniła. W takim razie pomyślałem że inne moje myśli też mogą się spełnić np. Że pójdę do piekła albo obudze się w trumnie :/
Z drugiej strony realistycznie staram się myśleć że w sumie problemy z nosem miałem już kilka dni i do tego dziś było strasznie duszno i do tego pojechałem na plażę więc w sumie nawet logiczne ale i tak nie daje mi to spokoju.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
testowanie i sprawdzanie czy mysli sie sprawdza
- b00s123
- Odważny i aktywny forumowicz
przecież takie myśli ma dosłownie każdy , np dzien był upalny i ktoś mówi o będzie burza xD i burza była co w tym dziwnego ?anyxym21 pisze:Czesc wszystkim!
Mieliście może tak że to o czym mysleliscie się się sprawdziło? Tzn miałem tak że jechałem rowerem obok domu kolegi i jakoś poczułem wiatr w nosie i pomyślałem że nos mi się zatka. Powiedziałem sb że to głupota i nie muszę się wracać. Jednak dziś mi się nos akurat zatkał. Bardzo mnie to przerazilo bo pomyślałem że przez to że się nie wróciłem ta myśl się spełniła. W takim razie pomyślałem że inne moje myśli też mogą się spełnić np. Że pójdę do piekła albo obudze się w trumnie :/
Z drugiej strony realistycznie staram się myśleć że w sumie problemy z nosem miałem już kilka dni i do tego dziś było strasznie duszno i do tego pojechałem na plażę więc w sumie nawet logiczne ale i tak nie daje mi to spokoju.
gdyby mi się miały wszystkie takie myśli sprawdzić to byłbym w psychiatryku : )
"Wola psychiki daje wyniki"
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wtf . Nie masz jakis bardziej hardkorowych tematow do nakrecania
. Samoboje , homo albo jakis choroby psychiczne 

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Po prostu wkrecasz sie ze mysli sie spelniaja, kolejna wkreta, musisz wyjsc ponad to zamiast jeszcze zastanawiac sie nad tym czu komus sie mysli spelniaja. Mysli sie nie spelniaja, jak juz to sa to przypadku sytuacyjne.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Haha no teraz to mnie rozbawiles xdbart26 pisze:Wtf . Nie masz jakis bardziej hardkorowych tematow do nakrecania. Samoboje , homo albo jakis choroby psychiczne
-- 18 lipca 2015, o 08:05 --
Haha no teraz to mnie rozbawiles xdbart26 pisze:Wtf . Nie masz jakis bardziej hardkorowych tematow do nakrecania. Samoboje , homo albo jakis choroby psychiczne
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wlasnie to mialem na celu . Chcialem uswiadomic ci ze analiza tego jest nienpotrzebna a ty poprostu nadajesz im wartosci a w stanie trwajacej nerwicy podszyty jest tymi myslami lek .
Wszystko mozna sobie wkrecic . Nawet to ze masz zimne mleko w lodowce i pijac moga cie bolec zeby .
.
Wszystko mozna sobie wkrecic . Nawet to ze masz zimne mleko w lodowce i pijac moga cie bolec zeby .

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- Jerry
Jeżeli masz spełniające się myśli to możesz spróbować zbić na nich fortunę. Wymyśl sobie wygraną w Lotto albo gwałtowny wzrost kursów akcji na GPW. Ja sobie póki co myślę, że czas na poranne bieganie. Jak się spełni to jak myślisz - co to będzie oznaczać??
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No rozumiem dzięki za pomoc! Postaram się myśleć w inny sposób. Mam też coś takiego, że boję się, że jak nie wykonam jakiegoś rytuału to przyśni mi się trumna i to będzie znak, że te myśli działają, ale w sumie jak będą tak o tym myślał to jasne, że przyśni mi się trumna, jak o tym cały czas myślę. To chyba jest jeszcze bardziej irracjonalny strach niż ten z nosem 

- Jerry
Hehehe, no dokładnie. Trumna we śnie to znak, że wyrosną Ci włosy między palcami i wyschnie kręgosłup. Strasznie dużą wagę przywiązujesz do symboliki. Zlej to wszystko. Jak się boisz przechodzić pod drabiną to spędź godzinę przechodząc właśnie pod drabiną. Jak się boisz snów o trumnach to sobie znajdź strony www producentów trumien i zmarnuj pół godziny na podziwianiu ich kunsztu... Przełamuj się chłopie bo szkoda życia na obawy 

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.