Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
terapia grupowa
-
- Świeżak na forum
Moim zdaniem terapia grupowa Ci pomoże popracować nad przełamaniem wstydu, obaw przed oceną itp. Pamiętaj, że wszystkie osoby tam będą mieć swoje problemy, spora część podobne do Twoich.a.olenka pisze: ↑30 marca 2022, o 12:27Przede wszystkim boję się właśnie nie wiem czy boję czy wstydzę tego co inni o mnie pomyślą gdy coś powiem, gdy mnie zobaczą, boję się ich reakcji. Przed rozpoczęciem zażywania leków nie umiałam sobie poradzić z agresją wobec mojego chłopaka tj. wyładowywałam na nim swoje stresy. Natłok emocji, z którymi sobie nie radzę rozładowuje agresją w stosunku do innych. Nie umiem wyrazić swoich potrzeb i często robię to co ktoś chce, a nie to co ja chcę. Ogólnie wolałabym terapię indywidualną, ale wiadomo jak to wygląda jeśli chodzi o terminy. Mam mega dylemat co crobić![]()
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jutro mam drugie spotkanie kwalifikacyjne. Trzymajcie kciukiprymas007 pisze: ↑31 marca 2022, o 11:35Moim zdaniem terapia grupowa Ci pomoże popracować nad przełamaniem wstydu, obaw przed oceną itp. Pamiętaj, że wszystkie osoby tam będą mieć swoje problemy, spora część podobne do Twoich.a.olenka pisze: ↑30 marca 2022, o 12:27Przede wszystkim boję się właśnie nie wiem czy boję czy wstydzę tego co inni o mnie pomyślą gdy coś powiem, gdy mnie zobaczą, boję się ich reakcji. Przed rozpoczęciem zażywania leków nie umiałam sobie poradzić z agresją wobec mojego chłopaka tj. wyładowywałam na nim swoje stresy. Natłok emocji, z którymi sobie nie radzę rozładowuje agresją w stosunku do innych. Nie umiem wyrazić swoich potrzeb i często robię to co ktoś chce, a nie to co ja chcę. Ogólnie wolałabym terapię indywidualną, ale wiadomo jak to wygląda jeśli chodzi o terminy. Mam mega dylemat co crobić![]()

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Terapia grupowa jest dobrym pomysłem - mam za sobą dwie. Duży wgląd w siebie, dużo cennych informacji zwrotnych, wsparcie. Polecam - choć przygotuj się na spore zmęczenie psychiczne.
U mnie jednak lepsze efekty w leczeniu depresji oraz nerwicy dała hipnoterapia:
https://hipnoterapia-szczecin.pl/
Polecam poczytanie sobie o tej terapii na tej stronie. Już po pierwszym spotkaniu czułam się lepiej.
U mnie jednak lepsze efekty w leczeniu depresji oraz nerwicy dała hipnoterapia:
https://hipnoterapia-szczecin.pl/
Polecam poczytanie sobie o tej terapii na tej stronie. Już po pierwszym spotkaniu czułam się lepiej.