Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum dla osób, które chcą zapytać czy pożalić się z uwagi na jakiś inny problem zdrowotny.
Choćby problemy z kręgosłupem czy innymi sprawami, które również ci dokuczają.
A może chcesz zapytać o jakieś medyczne badanie, jak wygląda itp.?
-
Heimdall
- Odważny i aktywny forumowicz
18 lutego 2019, o 14:43
Celine Marie pisze: ↑14 lutego 2019, o 11:15
Kataraka pisze: ↑14 lutego 2019, o 09:35
Celine Marie pisze: ↑13 lutego 2019, o 22:13
Nie,nie biorę innych leków niż naturalny jod,różnej firmy ,napisałam wyżej ,że spadło do 2,8 a dzisiejsze wyniki przeciwciał też ok więc chyba tylko mam guzki póki co
Ale spadło z jakiej wartości? jaka była wartość początkowa?
Aha sorry nie kontaktuje,około 5 miałam
Lepiej się czujesz już? Objawy nerwicowe zmalały?

-
Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
18 lutego 2019, o 20:18
Heimdall pisze: ↑18 lutego 2019, o 14:43
Celine Marie pisze: ↑14 lutego 2019, o 11:15
Kataraka pisze: ↑14 lutego 2019, o 09:35
Ale spadło z jakiej wartości? jaka była wartość początkowa?
Aha sorry nie kontaktuje,około 5 miałam
Lepiej się czujesz już? Objawy nerwicowe zmalały?
"Lepiej" to w sumie pojęcie względne,na pewno jestem bardziej świadoma i "działająca" niż kilka lat temu ,gdy to wybuchło ,niemniej dalej jest bardzo źle,mam bardzo ciężką depresję,somaty jak były tak są ,mgła umysłowa straszna.Znowu próbuje leków i drugi tydzień biorę antydepresant ,w środę zaczynam nową pracę ,więc zobaczymy.To co się stało już się nie odstanie,nie liczę na wiele,po prostu trwam i tyle.
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
zrk
18 lutego 2019, o 22:41
Jaką pracę proszę napisz coś o tym ja zaczynam 2 tydzień po 3 latach siedzenia w domu, chętnie wymienię doświadczenia.
DESIDERATA
Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu,
Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć. Przyjmuj pogodnie to co lata niosą, rozwijaj siłę ducha by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
Jesteś dzieckiem wszechświata, nie mniej niż gwiazdy i drzewa, masz prawo być tutaj i czy jest to dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki jaki być powinien. Ten świat jest piękny. Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy.
Autor oryginału: Max Ehrmann
Każdego dnia bądź jak ŻUK ......... ciesz się z byle gówna

-
Celine Marie
18 lutego 2019, o 23:55
zrk pisze: ↑18 lutego 2019, o 22:41
Jaką pracę proszę napisz coś o tym ja zaczynam 2 tydzień po 3 latach siedzenia w domu, chętnie wymienię doświadczenia.
Ja miałam dłuższą przerwę niż Ty,praca biurowa,w sumie sama chciałam iść bo siedzenie w domu przez tyle lat to nic dobrego ale jak teraz myślę,że będę wstawać o 6 ( a tak wstawałam o 11),że mam takiego umysłowego nieogara ,że pewnie nie wklepie prostych danych do komputera itd.itp. to mam mega wątpliwości ale co tam,nie dam rady to zrezygnuje najwyżej i tyle.
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Heimdall
19 lutego 2019, o 12:58
Celine Marie pisze: ↑18 lutego 2019, o 23:55
Ja miałam dłuższą przerwę niż Ty,praca biurowa,w sumie sama chciałam iść bo siedzenie w domu przez tyle lat to nic dobrego ale jak teraz myślę,że będę wstawać o 6 ( a tak wstawałam o 11),że mam takiego umysłowego nieogara ,że pewnie nie wklepie prostych danych do komputera itd.itp. to mam mega wątpliwości ale co tam,nie dam rady to zrezygnuje najwyżej i tyle.
Wklepywanie postów na forum idzie Ci świetnie więc w pracy nie powinnaś mieć żadnych problemów

-
Celine Marie
19 lutego 2019, o 13:10
Heimdall pisze: ↑19 lutego 2019, o 12:58
Wklepywanie postów na forum idzie Ci świetnie więc w pracy nie powinnaś mieć żadnych problemów
Pfffff

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Heimdall
19 lutego 2019, o 14:37
Celine Marie pisze: ↑19 lutego 2019, o 13:10
Heimdall pisze: ↑19 lutego 2019, o 12:58
Pfffff
W 2012 i 2013 miałem kompletny nieogar. Po pół roku przerwy poszedłem do pracy i okazało się, że jest sporo ludzi bez nerwicy, głupszych i gorzej pracujących ode mnie xD Tak więc głowa do góry-będziesz brylować

-
zrk
19 lutego 2019, o 20:21
Ja miałam dłuższą przerwę niż Ty,praca biurowa,w sumie sama chciałam iść bo siedzenie w domu przez tyle lat to nic dobrego ale jak teraz myślę,że będę wstawać o 6 ( a tak wstawałam o 11),że mam takiego umysłowego nieogara ,że pewnie nie wklepie prostych danych do kompu tera itd.itp. to mam mega wątpliwości ale co tam,nie dam rady to zrezygnuje najwyżej i tyle.
I tyle, i spróbuję jeszcze raz i jeszcze raz, aż zatrybi i się uda i wrócę na stałe. Ja wróciłem po 3,5 roku i od 2 tygodni pracuję w dwóch miejscach po kilka godzin na umowy zlecenie i jestem zdziwiony że jakoś daję radę (pracuję jako merch w kilku sklepach i przy sprzątaniu hali warsztatowej) i jeszcze nie zrezygnowałem. Zobaczymy co dalej ale mam wrażenie że w robocie czuje się lepiej niż w domu. Także życzę powodzenia i obyśmy wytrwali.

DESIDERATA
Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu,
Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć. Przyjmuj pogodnie to co lata niosą, rozwijaj siłę ducha by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
Jesteś dzieckiem wszechświata, nie mniej niż gwiazdy i drzewa, masz prawo być tutaj i czy jest to dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki jaki być powinien. Ten świat jest piękny. Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy.
Autor oryginału: Max Ehrmann
Każdego dnia bądź jak ŻUK ......... ciesz się z byle gówna