Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Tabletki na libido dla kobiet

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
dkdk
Zarejestrowany Użytkownik

23 maja 2024, o 12:09

W aptekach to nie wiem bo sama zamawiam przez internet. Ale działa to na tej zasadzie. Zastanawiałam się nad stimeą ale koleżanka moja brała te dwa rodzaje tabletek i powiedziała,ze libido therapy sa lepsze. Tak wiec zdecydowałam się właśnie na libido therapy .Nie chcę na razie zmieniać bo rzeczywiście pomagają.
Sasert
Nowy Użytkownik

23 maja 2024, o 13:05

Libido therapy jest lepsze Brałam i stimeę i libido therapy i libido therapy daje o wiele lepsze działąnie.Tyle,że trzeba brać regularnie (dla mnie to akurat nie problem bo biorę razem z tabletkami anty).
Holdigreti
Nowy Użytkownik

21 października 2024, o 13:46

Dziewczyny a czy te tabletki mają jakieś działania niepożadane? Pytam się tutaj o libido therapy
Fruzka
Nowy Użytkownik

28 października 2024, o 08:26

Poza tym, ze czasami łapie mnie chcica w zupełnie niespodziewanym momencie oraz w chwili w której nie jest to odpowiednie? :D Jeśli chodzi Ci tutaj o inne to nie mam zadnych. Niemniej moja kolezanka brała przez jakiś czas asequrellę i mówiła, ze po tych tabletkach akurat ją głowa bolała. Sama jednak ich nie brałam, tak wiec nie mogę o nich napisać bezpośrednio. Po libido therapy jednak nie odczuwawam żadnych efektów ubocznych.
Holdigreti
Nowy Użytkownik

29 października 2024, o 10:06

Asequrelle brałam i faktycznie kiepska i muszę tutaj potwierdzić to co pisała koleżanka, jednak zastanawiam się aktualnie albo nad libido therapy albo nad stimeą.Bo czytałam pozytywne opinie na temat pierwszego i drugiego środka.
Fruzka
Nowy Użytkownik

4 listopada 2024, o 13:00

Na każdą kobietę działaja inaczej różne środki, jednak ze swojej strony polecam Ci właśnie libido therapy. Moim zdaniem o wiele lepsze jeśli chodzi o działanie. Lepszy skład.Cena w sumie podobna.
Lola20112015
Nowy Użytkownik

5 listopada 2024, o 21:18

A czy faktycznie brałyście libido therapy jak zalecają na ulotce? Właśnie kupiłam zachęcona opinia ale trochę mnie przeraża koszt który wychodzi na miesiąc....
Fruzka
Nowy Użytkownik

13 listopada 2024, o 12:12

Lola20112015 pisze:
5 listopada 2024, o 21:18
A czy faktycznie brałyście libido therapy jak zalecają na ulotce? Właśnie kupiłam zachęcona opinia ale trochę mnie przeraża koszt który wychodzi na miesiąc....
Ale w przypadku libido therapy to wychodzi 50 zł na miesiąć.
Moim zdaniem nie jest to wysoka cena.
kasiamaja
Nowy Użytkownik

14 listopada 2024, o 14:50

przetestowałam już kilka tego typu preparatów i szczerze proponuję spróbować tych ziół które są w tabletkach Feminam Libido. Poczytałam troche o nich jak byłam w szoku na drugi dzień jak zadziałały - ochota i sam stosunek, satysfakcja zupełnie jak 20 lat temu cmok . Znalazłam informacje że były stosowane od wieków w Ameryce Południowej i Środkowej przez Majów i Inków podczas orgii zbiorowych. Ja raz zaryzykowałam 3 tabletki jednorazowo tego specyfiku i serio takiego silnego pożądania dostałam że nie dałam spokoju mężowi przez 4 godziny. Minus że trochę w nocy nie mogłam spać taka po nich rozochocona byłam. Na szczęście minęło. Stosuję teraz o wcześniejszej godzinie i tylko w Weekendy jak wiem że możemy poszaleć kilka godzin.
flirciara33
Nowy Użytkownik

5 grudnia 2024, o 15:25

Wzięłam na próbę ten feminam libido o którym piszesz i po jakiejś godzinie Wieczorem, kiedy oglądaliśmy film, po prostu weszłam mu na kolana i powiedziałam, że mam lepszy plan. Film już nie był potrzebny. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam taka spontaniczna. Seks był naprawdę wyjątkowy. Co jest w tych tabletkach ???.
ODPOWIEDZ