Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
-
Heranma
- Zarejestrowany Użytkownik
2 maja 2025, o 13:52
Osobiscie nie wiem czy zamówiłabym tabletki z USA. Po pierwsze tak naprawdę nie wiadomo co się zamawia. Po drugie nie ma się pewności czy takie tabletki są sprawdzone i czy tak naprawdę nam nie zaszkodzą

A mogą....
W Polsce jest wiele tabletk, które pomagają i które są dopuszczone przez krajowe rejestry farmaceutycznez:
asequrella
stimea
libido therapy
-
Heranma
- Zarejestrowany Użytkownik
9 maja 2025, o 09:27
Jakiś czas temu robili badania naukowe na skuteczność takich tabletek. I wiele składników zawartych w takich tabletkach ma działania na zwiększenie libido ( lubczyk czy kozieradka). Tak wiec skuteczność jest. Prawda jest jednak taka, że trzeba po prostu to przetestować samodzielnie bo czasami lepiej tabletki zadziałają na jedną osobę, inne na drugą. Zdarza się,ze działania nie będzie ( głównie w sytuacji kiedy problem z libido jest spowodowany przez problemy hormonalne - w takim przypadku trzeba doprowadzić hormony do porządku). Spróbuj sobie libido therapy. Moim zdaniem najmocniejsze z tych, które tutaj wymieniłam.
-
pastaitaliana
- Nowy Użytkownik
4 czerwca 2025, o 12:44
Hej. Wypróbowaliśmy z żoną wszystkie opisane tutaj środki na wzbudzenie pożądania i tylko jedne z nich wybiły się na czołówkę. To znaczy tamte też coś działały ale przy dłuższym braniu po kilku tygodniach zona twierdziła że odczuwa zmianę ale nie przekładało się to bezpośrednio na współżycie. Jednak po tych indiańskich ziołach - feminam libido praktycznie już za pierwszym użyciem w ilości 2 lub 3 tabletek moja żona naprawdę nabrała ochoty na współżycie i był świetny seks. Nie stosujemy tego codziennie bo te tabletki mają taka moc że nie wiem jakby to miało wyglądać bo żona chodzi do pracy. <boks>