Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tabletki na libido dla kobiet
-
- Zarejestrowany Użytkownik
W aptekach to nie wiem bo sama zamawiam przez internet. Ale działa to na tej zasadzie. Zastanawiałam się nad stimeą ale koleżanka moja brała te dwa rodzaje tabletek i powiedziała,ze libido therapy sa lepsze. Tak wiec zdecydowałam się właśnie na libido therapy .Nie chcę na razie zmieniać bo rzeczywiście pomagają.
-
- Nowy Użytkownik
Dziewczyny a czy te tabletki mają jakieś działania niepożadane? Pytam się tutaj o libido therapy
-
- Nowy Użytkownik
Poza tym, ze czasami łapie mnie chcica w zupełnie niespodziewanym momencie oraz w chwili w której nie jest to odpowiednie?
Jeśli chodzi Ci tutaj o inne to nie mam zadnych. Niemniej moja kolezanka brała przez jakiś czas asequrellę i mówiła, ze po tych tabletkach akurat ją głowa bolała. Sama jednak ich nie brałam, tak wiec nie mogę o nich napisać bezpośrednio. Po libido therapy jednak nie odczuwawam żadnych efektów ubocznych.

-
- Nowy Użytkownik
Asequrelle brałam i faktycznie kiepska i muszę tutaj potwierdzić to co pisała koleżanka, jednak zastanawiam się aktualnie albo nad libido therapy albo nad stimeą.Bo czytałam pozytywne opinie na temat pierwszego i drugiego środka.
-
- Nowy Użytkownik
A czy faktycznie brałyście libido therapy jak zalecają na ulotce? Właśnie kupiłam zachęcona opinia ale trochę mnie przeraża koszt który wychodzi na miesiąc....
-
- Nowy Użytkownik
Ale w przypadku libido therapy to wychodzi 50 zł na miesiąć.Lola20112015 pisze: ↑5 listopada 2024, o 21:18A czy faktycznie brałyście libido therapy jak zalecają na ulotce? Właśnie kupiłam zachęcona opinia ale trochę mnie przeraża koszt który wychodzi na miesiąc....
Moim zdaniem nie jest to wysoka cena.
-
- Nowy Użytkownik
przetestowałam już kilka tego typu preparatów i szczerze proponuję spróbować tych ziół które są w tabletkach Feminam Libido. Poczytałam troche o nich jak byłam w szoku na drugi dzień jak zadziałały - ochota i sam stosunek, satysfakcja zupełnie jak 20 lat temu
. Znalazłam informacje że były stosowane od wieków w Ameryce Południowej i Środkowej przez Majów i Inków podczas orgii zbiorowych. Ja raz zaryzykowałam 3 tabletki jednorazowo tego specyfiku i serio takiego silnego pożądania dostałam że nie dałam spokoju mężowi przez 4 godziny. Minus że trochę w nocy nie mogłam spać taka po nich rozochocona byłam. Na szczęście minęło. Stosuję teraz o wcześniejszej godzinie i tylko w Weekendy jak wiem że możemy poszaleć kilka godzin.

-
- Nowy Użytkownik
Wzięłam na próbę ten feminam libido o którym piszesz i po jakiejś godzinie Wieczorem, kiedy oglądaliśmy film, po prostu weszłam mu na kolana i powiedziałam, że mam lepszy plan. Film już nie był potrzebny. Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam taka spontaniczna. Seks był naprawdę wyjątkowy. Co jest w tych tabletkach ???.
-
Osobiscie nie wiem czy zamówiłabym tabletki z USA. Po pierwsze tak naprawdę nie wiadomo co się zamawia. Po drugie nie ma się pewności czy takie tabletki są sprawdzone i czy tak naprawdę nam nie zaszkodzą
A mogą....
W Polsce jest wiele tabletk, które pomagają i które są dopuszczone przez krajowe rejestry farmaceutycznez:
asequrella
stimea
libido therapy

W Polsce jest wiele tabletk, które pomagają i które są dopuszczone przez krajowe rejestry farmaceutycznez:
asequrella
stimea
libido therapy
-
Jakiś czas temu robili badania naukowe na skuteczność takich tabletek. I wiele składników zawartych w takich tabletkach ma działania na zwiększenie libido ( lubczyk czy kozieradka). Tak wiec skuteczność jest. Prawda jest jednak taka, że trzeba po prostu to przetestować samodzielnie bo czasami lepiej tabletki zadziałają na jedną osobę, inne na drugą. Zdarza się,ze działania nie będzie ( głównie w sytuacji kiedy problem z libido jest spowodowany przez problemy hormonalne - w takim przypadku trzeba doprowadzić hormony do porządku). Spróbuj sobie libido therapy. Moim zdaniem najmocniejsze z tych, które tutaj wymieniłam.