Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Szkolenia terapia dla par
-
- Nowy Użytkownik
Chciałbym się douczyć pracy z parami, ale zależy mi na rzeczach praktycznych. Jak rozmawiać, jak radzić sobie z konfliktem w gabinecie, tego typu rzeczy. Tylko żeby nie było suchego wykładu przez dwie godziny, tylko coś, co naprawdę się przyda.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Właśnie tego mi brakowało na różnych szkoleniach – wszystko fajnie, ale jak potem siedzisz w gabinecie, to nie bardzo wiadomo, jak to zastosować. Znalazłem kiedyś https://www.dialoteka.pl/ i tam mają kilka szkoleń z terapii par, gdzie widać, jak prowadzący faktycznie pracuje z dwójką ludzi. Są przykłady, jak przerywać kłótnie, jak wracać do tematu, jak pomagać im się usłyszeć. Bez zbędnych wstępów, konkretna robota. Można się sporo nauczyć, bo nie jest to tylko “mówcie sobie miłe rzeczy”, tylko jak przejść przez trudne momenty. Dobre jako uzupełnienie doświadczenia.