Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
straszne filmy a nerwica
- munka
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy Wy tez tak macie, ze w czasie aktywnej nerwicy..nagle przypominaja sie Wam straszne filmy/ksiazki/artykuly..i Was "torturuja" obrazami makabrycznymi? Kurcze przez odtatnie 10 lat nie zalowalam sobie horrorow...ba nawet cwaniakowalam, ze sie nie boje. A teraz wszustko mi sie przypomina i czuje mega lek..bo pojawia sie ' a co jak ja stane sie tskim psycholem? W koncu z jakiegos powodu oglafalam to..moze jestem jakas sadystka".....brrrr serio wszystkie okropnosci swiata w mojej glowie.

- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Nie. To kolejne lękowe wkrętki. Obrazy, myśli itp. Nie jesteś ani psycholem ani sadystką 

- munka
serio..bardzo żałuje, ze sie katowałam takimi rzeczami...powinnam wiedziec, ze jak ktos placze na Krolu Lwie..to raczej Pila nie jest dla niego;/. To co sie wyprawia w mojej glowie to jak 120 dni sodomy markiza de sade. Jak z tego kiedys wyjde, to w zyciu nie obejrze zadnej makabry.

- Kamień
Jak z tego wyjdziesz to się będziesz śmiać jak mogłaś się tak wkręcać  D.Y.S.T.A.N.S.
 D.Y.S.T.A.N.S.

D.Y.S.T.A.N.S.
 D.Y.S.T.A.N.S.- munka
poki co, to mam wrazenie, ze nie mam ani jednej normalnej mysli...czemu nie moge sobie wkrecac historii o jednorozcach i teczowych misiach..tez bym sie czula jak wariatka ale przynajmniej nie czułabym tego lęku...nie czułabym sie jak psychopato-pedofilo-kanibalo- i inne dziadostwa

- Kamień
Pisząc to miałaś normalne myśli właśnie  Typowe wkrętki nerwicowe. Ośmieszaj, racjonalizuj, ryzykuj, zmieniaj otoczenie myślowe itp...
 Typowe wkrętki nerwicowe. Ośmieszaj, racjonalizuj, ryzykuj, zmieniaj otoczenie myślowe itp...

Typowe wkrętki nerwicowe. Ośmieszaj, racjonalizuj, ryzykuj, zmieniaj otoczenie myślowe itp...
 Typowe wkrętki nerwicowe. Ośmieszaj, racjonalizuj, ryzykuj, zmieniaj otoczenie myślowe itp...- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Jak najbardziej tak mialem bo... unikanie-prowokatorow-zlego-samopoczucia-t4154.html ;p

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
						Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- munka
no teraz to ja kompletnie nic nie ogladam..bo nawet reklama moze mi sie zle skojarzyc. Najgorsze, ze w czasie remisji nerwicy..i bylo to ladne 10 lat...to ja sobie fundowałam sporo tych 'miłych' filmów itd. ..i serio jak na pstryknięcie ..wszystko mi sie przypomina teraz. I mi wlasnie chodzi o to czy ktos tak mial, ze jak nie mial nerwicy to sobie ogladał..wrecz cwaniakował, ze sie nie boi....a w nerwicy jakos tak z automatu to wszystko sie przypomina i to sławetne ' a jesli ja....Kotleta nie moge ubic, bo zaraz jakies kanibalizmy mi wpadaja..zreszta ze wszystkim tak jest teraz..wszystko kojarzy mi sie z agresja, zboczeniem,wariactwem....grrrrrr...nienawidzę cię nerwico!!!!
sobie mysle, ze wtedy ogladaajac te makabry pewnie czułam lęk ale spychałam go do podświadomosci i teraz to wyłazi.
-- 1 września 2014, o 17:35 --
i w ogole czy to, ze lubiłam ogladac takie filmy moze swiadczyc, ze jestem sadystka grrr

sobie mysle, ze wtedy ogladaajac te makabry pewnie czułam lęk ale spychałam go do podświadomosci i teraz to wyłazi.
-- 1 września 2014, o 17:35 --
i w ogole czy to, ze lubiłam ogladac takie filmy moze swiadczyc, ze jestem sadystka grrr
- 
				pixels
człowiek lubi się bać, czuć dreszczyk, takie nasze mózgi.
w silnej fazie nerwicy, nie dość, że starczy mi kilka sekund zwiastunu horroru i już mam zachwiany dzień w najgorszym przypadku, to oczywiście przypominają mi się fragmenty, makabryczne czy po prostu straszne. nie musi być flaków, starczy czasem szum i ciemność.
unikam - wolę oglądac komedię

w silnej fazie nerwicy, nie dość, że starczy mi kilka sekund zwiastunu horroru i już mam zachwiany dzień w najgorszym przypadku, to oczywiście przypominają mi się fragmenty, makabryczne czy po prostu straszne. nie musi być flaków, starczy czasem szum i ciemność.
unikam - wolę oglądac komedię