Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
samotna26
- Gość
20 czerwca 2015, o 02:15
Wieczorem to wszystko przeczytam.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi
-- 20 czerwca 2015, o 01:15 --
Znowu dopadł mnie lęk czy strach. Mój chłopak mnie Straszy i bardzo się go boje. Serce mi tak strasznie wali, duszno mi, nie mogę złapać powietrza i chyba się duszę. nie wiem co mam ze sobą zrobię. Nikomu nie mogę o tym powiedzieć a tak bardzo się go boje. On mnie wykończy, ja sobie już nie daje rad. Błagam niech ktoś mi pomoże!!!!
-
bart26
- Odburzony i pomocny użytkownik
20 czerwca 2015, o 09:38
Sluchaj tu nikt za ciebie nic nie zrobi . Kolejny raz odsylam do nagran i artow .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
Ciasteczko
- Administrator
20 czerwca 2015, o 18:17
Co to znaczy, że nikomu nie możesz o tym powiedzieć? Niby dlaczego? Posłuchaj, jeśli chłopak Cię straszy, to znaczy, że coś jest bardzo nie tak. Nie musisz się spotykać z kimś, kto Cię tak traktuje. A przynajmniej możesz sobie zrobić od niego przerwę. Jeśli nie uszanuje tego, że tak chcesz zrobić, to proponuję włączyć do akcji kogoś dorosłego, komu ufasz, ponieważ takie sprawy to nie żarty. Toksyczna relacja może być jedną z przyczyn Twojego stanu i nie pozwala Ci to wyjść z niego.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
-
ssaa
- Gość
21 czerwca 2015, o 13:49
Dokladnie tak, nie dawaj sie wciagac w jakies toksyczne relacje. Sama w takiej bylam i to niesamowicie obciaza psychike i powoduje ze czlowiek jest w matni i umysl takze.
Nie moze tak byc i nie mozna na to pozwalac chocby nie wiem jakie obawy temu towarzyszyly.
-
Damian1414
- Zarejestrowany Użytkownik
5 lipca 2015, o 22:35
Tak a czym cię tak chłopak straszy ? że tak bardzo się boisz ?
Nigdy się nie poddawaj az z owieczki wyrośnie lew !!!