Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Stan po operacji w nerwicy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam jestem 4 dzień po operacji nosa rhinoplastyka i przegroda, jestem taki osłabiony jak nigdy wszystko mnie boli od głowy do jaj praktycznie .otepienie , derealka maksimum , dziwność otoczenia wszystko co najgorsze praktycznie . CZY to wszystko będzie miało swój koniec ? Ile to może trwać może tak jest od tych antybiotyków i innych leków
- Fitnesiara
W celach zdrowotnych operacja czy kosmetycznych? Tak z ciekawosci pytam
Antybiotyki i przeviwbolowe leki robia swoje, takze moim zdaniem to minie jak dojdziesz do siebie po operacji. Ja jak mialam operacje to nawet po dwoch tygodniach chodzilam lekko zakrecona.

Success in life means living by your values 

-
Zdrowotnych i kosmetycznych dwa w jednym. No cóż tylko jak przeczekac to wszystko jest takie inwazyjne xdFitnesiara pisze: ↑22 lipca 2018, o 18:23W celach zdrowotnych operacja czy kosmetycznych? Tak z ciekawosci pytamAntybiotyki i przeviwbolowe leki robia swoje, takze moim zdaniem to minie jak dojdziesz do siebie po operacji. Ja jak mialam operacje to nawet po dwoch tygodniach chodzilam lekko zakrecona.
- Fitnesiara
no trzeba przeczekac, nie skupiac sie na tym, zajac mysli czyms innym, powiedziec sobie ze tak bedzie jakis czas, bo to normalne czuc sie tak po operacji.
Success in life means living by your values