Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Spotkanie on - line! Strach przed schizofrenią, zwariowaniem
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Pisz co sie dzieje jest tubwiele ludzi ktorzy maja problemy ale tez potrafia pomoc z racji doswuqdczenia . Numeru raczej nie dostaniesz do Vica 

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
- Administrator
Nadnie,
Odpisałem Ci, a co do numeru do Vica to wybacz, ale nie zrobię mu tego
Odpisałem Ci, a co do numeru do Vica to wybacz, ale nie zrobię mu tego

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej
ja nie bylam na tym spotkaniu bo poprostu nigdy nie mialam z tym problemu... ale mam teraz pytanie jezeli moglby mi ktos powiedziec...
Kiedys tam mialam strach przed zwariowaniem ale przeszlo jakos olalam to i wgl... ostatnio mialam strach przed zawalem i wgl chorobami... mam lek wolnoplynacy...
A wczoraj sobie tak siedze i nagle mi przyszla mysl ze sje boje ze zeswiruje... i ciagla kontrola mysli, zachowania... i strasznie sie tego boje ze mi sie cos stalo...

Kiedys tam mialam strach przed zwariowaniem ale przeszlo jakos olalam to i wgl... ostatnio mialam strach przed zawalem i wgl chorobami... mam lek wolnoplynacy...
A wczoraj sobie tak siedze i nagle mi przyszla mysl ze sje boje ze zeswiruje... i ciagla kontrola mysli, zachowania... i strasznie sie tego boje ze mi sie cos stalo...
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Sloneczko strach jak strach, strach przed umieraniem, chorobami, omdlewaniem, robieniem w gacie (gdzies), zwariowaniem, depresja, tym ze nigdy to ni eminie to najczestsze obawy.
Co z tego ze tego nie mialas? Na wszystko stosuje sie to samo wbijanie klina w schematy i praca nad soba ogolnie i bedzie sukces
Co z tego ze tego nie mialas? Na wszystko stosuje sie to samo wbijanie klina w schematy i praca nad soba ogolnie i bedzie sukces

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No masz racje 
Ale wlasnie chce z tego gowna wyjsc i tyle...

Ale wlasnie chce z tego gowna wyjsc i tyle...
-
- Administrator
Hej wam, co do powyższych pytań to - jak tak do połowy lutego niestety jestem bardzo zajęty ważnymi dla mnie sprawami i na razie forumowe kwestie odsunąłem na dalszy plan. W tym skype z Wami, pw itp.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)