Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Spamy użytkowników
- Sagem
- Odważny i aktywny forumowicz
Pierwszy bym go wywalił 

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
-
- Administrator
Jak zobaczę zmiany w Twoim zachowaniu.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
- numerniezly
po 0,7 kazdemu, adresy na pw przeslemy
-
- Administrator
Nie rób z siebie ofiary, od dluzszego czasu uniemozliwiales innym rozmowy najczesciej na czacie. Nie bez powodu ludzie pisali do nas PW.
Tak wiec czat masz odebrany do odwolania i na pewni nie bedzie to w najblizszym czasie. I nie miaucz o tym w tematach.
Tak wiec czat masz odebrany do odwolania i na pewni nie bedzie to w najblizszym czasie. I nie miaucz o tym w tematach.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Avenger
Where is my mind?
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Matołek ciesz się że masz dostęp do forum i nie masz bana, chłopaki mieli racje skoro pisałeś takie nie inne pierdoleńśtwa. masz za swoje. A jak chcesz ''szpachlować'' to idz do burdelu a nie obrażasz nasze wspaniałe forumowe kobietki. Myślę że Cię coś to nauczy, bo nie zachowujesz się jak 19-letn chłop tylko jak 12-letni młodziak.
Taka jest prawda, w żaden sposób Ci nie współczuje bo miales tyle szans zaś żadnej nie wykorzystałeś tylko dokładałeś przez 2 miesiące do pieca, teraz cierpliwość adminów się skończyła i to uszanuj i nie spamuj w postach o ten dostęp. zachowaj się jak chłop i przyjmij to z pokorą.
Taka jest prawda, w żaden sposób Ci nie współczuje bo miales tyle szans zaś żadnej nie wykorzystałeś tylko dokładałeś przez 2 miesiące do pieca, teraz cierpliwość adminów się skończyła i to uszanuj i nie spamuj w postach o ten dostęp. zachowaj się jak chłop i przyjmij to z pokorą.

- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
mozesz pisac z nami na forum rowniez mozna pogadac zas z czasem napewno dostaniesz dostep do czata od adminów.

- Zordon
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie to nie jest żadna radość. Nie myśl, że się na Ciebie uwziąłem albo coś, po prostu myśl jak coś piszesz i spróbuj choć wyobrazić sobie czy nie urazisz tym kogoś. Bronił Cię nie będę absolutnie. Swoje odpokutujesz i może wrócisz odmieniony 

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda