Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sny mega dziwna jazda.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam. mam problem. Wczoraj napilem sie jak nigdy troche alkocholu i teraz przez całą noc miałem mega dziwne i mega ilościowo sny. mam tak ze nawet jak lekko zamkne ocxy to juz sie zaczyna mi jakiś sen. i dosłownie w5minut robi misie ich setki. widze jakby on trwał mega dlugie godziny a on trwa tylko 5minut. jest tyle "akcji" ze az strasznie... czy to normalne? pierwszy raz takoe coś mam....
- Zordon
Mialem to samo. Dziwne, kłębiące się, chore jazdy od razu po zamknięciu oczu. Nie mogłem przez to zasnąć całą noc. Minęło jak każdy objaw po jakimś czasie. Podobnie mam czasami kiedy się kładę spać mając gorączkę. Tyle że u mnie to występowało bez alko, bo nie piję.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Hm, a skąd wiesz jak się czuje człowiek chory umysłowo ?
Dziwne sny i pobudki w stanach DD to MEGA NORMA. 

- Grześ
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja mam tak ostatnio prawie codziennie. Budze sie rano zdezorientowany i czuje ze moj mozg jest na "niskich obrotach" . A sny to ja mam masakryczne...
Wiecej golych lasek by sie w nich przydalo ;p

Jedyne co trzeba zrobić to zająć miejsce w kolejce sukcesu i nie dać się z niej wypchnąć"
“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
“Jeśli sądzisz, że potrafisz to masz rację. Jeśli sądzisz, że nie potrafisz- również masz rację.”
“Naszą największą słabością jest poddawanie się. Najpewniejszą drogą do sukcesu jest zawsze próbowanie po prostu jeden, następny raz.”
“Osoba, która twierdzi, że coś jest niemożliwe nie powinna przeszkadzać osobie, która właśnie to robi.”
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
greco
wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy
także wiesz... a teraz domniemam, że już nie masz tego uczucia snu? jeśli nie to bardzo fajnie bo się zregenerowało już sporo 

-
Już dawno się go pozbyłem, bo przestałem się nim przejmować. Ale mojego sposobu pozbycia się przejmowania zdecydowanie nie polecam, po prostu przerzuciłem się na inne lęki tak, że już ledwo daje radę, nie chce mi się czasem wstawać z łóżka, nic nie robię i ciągle jeden natręt siedzi mi w głowie, który ściska mi wszystkie wnętrzności. Ale to ciekawe, derealizacji ani depersonalizacji mimo tego nie mam
-- 9 stycznia 2015, o 20:20 --
I szczerze już wysiadam, lęki są tak silne, że jestem jak warzywo. Przeraża mnie, że są irracjonalne, a jednak się ich boję, ciąglę poddaję w wątpliwość i tak cały czas non stop
-- 9 stycznia 2015, o 20:20 --
I szczerze już wysiadam, lęki są tak silne, że jestem jak warzywo. Przeraża mnie, że są irracjonalne, a jednak się ich boję, ciąglę poddaję w wątpliwość i tak cały czas non stop