Post 3 marca 2014, o 16:25 mam pytanie,a macie tak ze jak jest cicho lub cos szumi to slyszycie wlasne mysli?mam tak szczegolnie przed snem lub jak sie na tym skupiam .jak zapominam to jest ok ,ale jak sobie przypomne to od razu je slysze.nie slysze glosow,komentarzy itp.tylko rozne pourywane watki wlasnych mysali.mam nadzieje ze dobrze sie wyrazilam:)czy to schizofrenia?
-- 3 marca 2014, o 16:25 --
dodam ze nikt nigdy by sie nie domyslil ze jest ze mna cokolwiek nie tak.normalnie pracuje,jestem w zwiazku od 6 lat.na zewnatrz moje zycie wyglada normalnie ale wewnatrz przezywam pieklo.strasznie boje sie schizofrenii
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
slyszenie mysli
- Mr.DD
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej
Wiesz co jak jest taka cisza, podczas gdy jestes sama, to mogą nachodzić Cie takie właśnie myśli, typowo lękowe, wynikające z nerwicy. Schizofrenia definitywnie odpada
Pzdr

Wiesz co jak jest taka cisza, podczas gdy jestes sama, to mogą nachodzić Cie takie właśnie myśli, typowo lękowe, wynikające z nerwicy. Schizofrenia definitywnie odpada

Pzdr

Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
No wiesz mi to się wydaje, ze człowiek ogólnie słyszy swoje myśli... Ale co w tym dziwnego ?
nic, spokojnie 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Daj sobie spokój z ra schizofrenią to jest inna choroba niż Tobie sie zdaje - ZUPEŁNIE INNA.
A takie głosy dźwięki szczególnie przed spaniem to nic szczególnego, po prostu skupiasz się i doszukujesz obecnie bóg wie czego. To normalny objaw lękowy.
A takie głosy dźwięki szczególnie przed spaniem to nic szczególnego, po prostu skupiasz się i doszukujesz obecnie bóg wie czego. To normalny objaw lękowy.
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Przed snem to sa to omamy hipnagogiczne, rzecz najnormalniejsza z normalnych w swiecie ludzi 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p