Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Skrócenie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
bartek004
Świeżak na forum

11 marca 2016, o 20:10

witam wszystkich, dziękuje bardzo za to co tutaj napisane jest wszystkie porady, jestem wdzieczny bardzo :) Ale, mam takie jedno nurtujące pytanie czemu nie ma jednego posta np. nerwice moze powodowac to i to(2 str) i musisz zmienić to i to (5 stron) i żeby nie wpaść znowu musisz zrobić to i to (3str) ? VADEMECUM TEGO
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

11 marca 2016, o 20:40

Masz tu etapy nerwicy w pigulce :) - etapy-nerwicy-w-pigulce-t4102.html

A odpowiedz na twoje pytanie jest taka ze nie da sie tego zrobic aby bylo to omowione nalezycie. Samo wyjasniania czym jest nerwica, objawy mysli jest ogromnym tematem. Potem rozne narzedzia rownie ogromnym, nie kazdemu pasuje np agresywne traltowanie mysli, niektorym bardziej osmieszanie. Do tego zauwaz ze nerwica to i ataki i natrectwa i stany depresji, a juz pomijajac ze opisanie co zrobic aby nie wrocila trzeba by poruszyc cala mase czynnikow zyciowych, wewnetrznych i innych.
Ludzie sa bardzo rozni i ndywidualni i chociaz zasady sa czesto te same i podobne trzeba dac kazdemu odczuc ze mowa takze o nim konkretnie.
Nagrania sa bardziej uszeregowane a i tak chlopaki by pewnie mogli zrobic material 4 razy wiekszy i nie wszystko by omowili.
odburzanie-wedlug-divovica.html
Nerwica nie jedno ma imie.
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
Fine
Zarejestrowany Użytkownik

11 marca 2016, o 20:46

Bo ciężko byłoby napisać jedną instrukcję która pasowałaby do każdego, nerwica to bardzo szerokie zagadnienie i połączone z różnymi innymi zaburzeniami ;)
No pain - no gain
Rezygnowanie staje się nawykiem
ODPOWIEDZ