Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Silna derealizacja czy cos gorszego ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Od jakis 3 tygodni moj stan drastycznie sie pogorszył,nie czuje przynależności do swiata,zdaje mi się on całkowicie obcy i bajkowy.Wszystko zaczelo sie od ataku paniki w którym poczułam sie jakbym ujrzała pierwszy raz świat na oczy.Do tego mam ciagle poczucie braku swiadomoaci,krytycyzmu i pamięci.Kiedy mysle o tym żebym to wszystko juz 9 miesięcy to nawet to do mnie nie dociera.Wczoraj miałam robione testy na schizofrenie/stany psychotyczne i podobno pod tym względem jestem zdrowa.Czy to wszystko wyglada jeszcze na DD czy po peostu wariuje
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Spokojnie moim zdaniem nakrecasz sie, poczytaj u innych tez maja podobnie:) kazdy ma troche inaczej wiadomo, ale podobny schemat 

-
- Gość
Na szczęście to, co opisujesz, to tylko depersonalizacja.
To tylko przemęczony umysł. Jak wewnątrz będziesz odczuwać spokój, nie będziesz się niczym martwić, nie będziesz się denerwować - to umysł zacznie odpoczywać i wyłączy w pewnym momencie swoją ochronę. A jak do tego spokoju - dodasz jeszcze dużo śmiechu i radości - to minie bardzo szybko.
A jako, że emocje, zmartwienia - to nasze myśli. Musisz po prostu zacząć myśleć pozytywnie.
Uspokoić się i tyle.
-- 14 października 2016, o 16:44 --
PS. to standardowe objawy depersonalizacji i derealizacji.

-- 14 października 2016, o 16:44 --
PS. to standardowe objawy depersonalizacji i derealizacji.