Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sertraline pomocy!!
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Rada na objawy uboczne to przeczekanie ;p Cos Ty chcial uslyszec
Tule

Tule

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Odważny i aktywny forumowicz
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Wiem wiem. A jak z ubocznymi skutkami bo u mnie masakra
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Posluchaj, uspokoj sie i wyluzuj. Wiem, jakie sa uboki sertraliny. Znam to, mozna zebami wygryzac mur. Niestety nalezy sie wspomagac xanaxem badz innymi benzo.
Zapewne dostaniesz dawke 100 mg. Sprobuj podnosic o 25mg, a nie o 50 mg, w twoim przypadku, lepiej bedziesz znosic skutki uboczne. Jesli lekarz uzna, ze takich skutkow ubocznych miec nie powinienes po 17 Dniach, to on zadecyduje i trzymaj sie jego decyzji. Pamietaj: autorytet bialego fartucha uratuje ci dupe

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Żadnych skutków ubocznych, może na początku zmęczenie. Od momentu zaczęcia brania leków przytyłam kilka kilo i duzo osob mówi ze ssri dają efekt tycia, jednak to nie tabletki tak działają, tylko wcześniej przed zażywaniem leków organizm był w ciągłym stresie, nerwach i chudł, a teraz jak leki odcięły od lęków trzeba to nadrobić 

Ostatnio zmieniony 3 października 2017, o 22:32 przez ola8423, łącznie zmieniany 1 raz.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Ja nie wiem czy nic, osobiscie nigdy nie brałam wiecej niz 50, to była moja dawka docelowa i lecznicza

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- eyeswithoutaface
- Moderator
Nieźle

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
kazdy ma inny poziom somatyki, leku stad te dawki chyba sa rozne, na mnie 150 mg gowno dziala. Wlosy mi wychodza, trawienie do dupy ech

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja wlasnie przez lęk nie dawałam rady sama ze sobą. Codziennie budzenie się piec razy w ciągu nocy z lekiem, wstawałam o 6 i nie mogłam już zasnac bo tak mnie lęk opanowywał. Musiałam wtedy stosować metody relaksacyjne, a serce to mi biło 100 uderzeń na minutę:) na szczęście to już za mną
-
Byla tu laska, ktorej lekarka kazala czekac 6 miesiecy; I nagle zaskoczylo, z dnia na dzien o 6 miesiacach dawka 200 mg .