Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Seriale
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Stranger Things, nie oglądałem ale ponoć świetny.
http://www.filmweb.pl/serial/Stranger+T ... 016-750359#
http://www.filmweb.pl/serial/Stranger+T ... 016-750359#
Bylem juz samobojca, mordercą, schizofrenikiem, chadowcem, gejem, ksiedzem, utracilem sens swojego zycia, mialem raka w tylku I w mozgu, nie kochalem swojej dziewczyny I ona nie kochala mnie, potrzebowalem akceptacji, a teraz mam to wszystko w dupie. :)
-
Seriale, które mnie bawią i zapominam o nerwicy to:
przede wszystkim Przyjaciele, zawsze zrywam boki ze śmiechu, mimo, że znam już na pamięć
kiedyś kochałam i chyba wrócę do niego Drew Carey Show
sam facet sprawiał, że lałam ze śmiechu 
Tak samo 39 i pół i Detektyw Monk
Tu można znaleźć wspólne cechy z facetem i się z tego pośmiać 
przede wszystkim Przyjaciele, zawsze zrywam boki ze śmiechu, mimo, że znam już na pamięć

kiedyś kochałam i chyba wrócę do niego Drew Carey Show

Tak samo 39 i pół i Detektyw Monk

- Nic ci nie jest! [...] Dwa miesiące temu myślałeś, że masz czerniaka złośliwego!
- Nagle pojawiła mi się czarna plama na plecach!
- Ona była na twojej koszuli!
- Nie wiedziałem! Ludzie pokazywali na moje plecy.
-
Begonia pisze:Seriale, które mnie bawią i zapominam o nerwicy to:
kiedyś kochałam i chyba wrócę do niego Drew Carey Showsam facet sprawiał, że lałam ze śmiechu
Tak samo 39 i pół i Detektyw MonkTu można znaleźć wspólne cechy z facetem i się z tego pośmiać
NIe wiem skąd mi się wzięło 39 i pół, zapewne miałam napisać Dwóch i pół...
- Nic ci nie jest! [...] Dwa miesiące temu myślałeś, że masz czerniaka złośliwego!
- Mr.DD
- Odważny i aktywny forumowicz
Polecam Breaking Bad
Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
- minimoris
ja polecam świetny serial o nerwicy "Cesarzowa Ki." Najpierw bohaterka cierpi na lęki przed tym, że ją zabiją cesarscy siepacze, potem przechodzi przez etap zaburzeń osobowości, gdy udaje faceta jako szef bandy wykupującej Koreanki oddane do haremu, przechodzi przez etap osobowości niestabilnej, gdy sama zostaje oddana do haremu, by wreszcie skończyć z nerwicą natręctw na tle zostania cesarzową, co jej się uda, bo tak mówi historia.
A wszystko to w zapierających dech bajecznych strojach, o jakich dr house i detektyw monk mogą tylko pomarzyć.
A wszystko to w zapierających dech bajecznych strojach, o jakich dr house i detektyw monk mogą tylko pomarzyć.

- wisniowa_panienka
Doctor Who!
Angielski humor, ratowanie świata przed zagładą i podróże w czasie i przestrzeni.
Angielski humor, ratowanie świata przed zagładą i podróże w czasie i przestrzeni.

- 1987
- Odważny i aktywny forumowicz
Strażnik Teksasu ;]
Święty Graal leczenia DP/DR - http://www.zaburzeni.pl/post121195.html#p121195
Nerwica serca - http://www.zaburzeni.pl/post88841.html#p88841
Nerwica serca - http://www.zaburzeni.pl/post88841.html#p88841
- miss.floyd27
Z panem Who już mnie ktoś wyprzedził, więc od siebie mogę dodać jeszcze Penny Dreadful i Sons of Anarchy 

-
Westworld to dla osób, którzy interesują się sztuczną inteligencją to must watch. Czysta magia. Piękny! Nie polecam dla osób mających rozkminy egzystencjalne co do sztuczności świata itp.
Z innych to man in high castle.

Bylem juz samobojca, mordercą, schizofrenikiem, chadowcem, gejem, ksiedzem, utracilem sens swojego zycia, mialem raka w tylku I w mozgu, nie kochalem swojej dziewczyny I ona nie kochala mnie, potrzebowalem akceptacji, a teraz mam to wszystko w dupie. :)