Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Serce
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej czy mial ktos napady tachykardii razem z.zimnymi dłońmi i takim uczuciem rozlanego.bolu w klatce ? Czy to może być napad paniki ? Bo ostatnio caly czas.odczuwam bole w klatce piersiowej i juz nie wiem czy to z nerwo
-
Jak U Ciebie z ciśnieniem? Kolatanie serca i zimne dłonie czy stopy to bardzo częsty obajw lęku ale też niedocisnienia.ja mam często niskie i zawsze przy tym mam kolatanie i mocno mi serducho wali i to normalne
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Oczywscie jak najbardziej to jeden częstszych somatow
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
czesc. bole serca mialem codzien. dretwiala mi lewa dlon. cierply palce dloni. zrobilkem wszystkie badania.. gdy sluchalem gadki kardiologa czekalem ze wkoncu on potwierdzi moje przypuszczenia.... a tu? znow... jest pan zdrowy jak niemowle..........
-
Edyta właśnie jestem na sorze z objawami identycznymi jak u Ciebie, narazie ekg echo, słuchanie i serca i nie jadę na salę więc czekam na krew i pewnie nerwica, w sumie już mi lepiej.
-
Po pierwsze to jest jeden z najczęstszych objawów nerwicowych. Po drugie porób sobie wszelkie badania związane z sercem itp. Jeśli okaże się, że badania są dobre, czego Ci życzę, to wiedz, że jest to nic innego jak nerwica. Wpisz sobie w google formułkę przykładowo: problemy z sercem zaburzeni.pl i uwierz, że wyskoczy Ci kilkadziesiąt takich tematów. Ewentualnie możesz poszukać tutaj na forum i poczytać, ale też nie przesadzaj, aby zbytnio się nie nakręcić - nie wiem na jakim etapie w nerwicy jesteś, więc to też wiele od tego zależy. No ale jeśli to nerwica to nic innego jak olewanie somatów + ryzykowanie i z czasem, jeśli będziesz, to sumiennie praktykować, to pewnie będą one słabnąć, aż znikną całkowicie. Wiem, że z mojego posta to wygląda tak fajnie i super, ale tak nie jest. Potrzeba w to włożyć sporo swojej pracy i nie jest to z początku łatwe, ale jeśli chcesz się tego pozbyć, to uwierz, że warto. Na swoim przykładzie Ci powiem, że też miałem podobne rzeczy z bólami w klatce piersiowej, pieczenia, ale okazało się, że to refluks + nerwobóle, sprawdziłem u lekarza i potem odpuściłem temat. Pozdrawiam