Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Serce staje nerwica
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A robiłes badania serca?
-
Ty jesteś wszędzie xD robiłem EKG miesiąc temu teraz mam mieżyć ciśnienie cały tydzień i jak narazie jest okej raczej jeszcze czekam na rendgen i na jamę brzuszną ale ciekawiło mnie czy ktoś ma coś takiego.
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
-
Jak to wszędzie ;p. Zrób sobie jeszcze echo i badania krwi. To są tanie badania a warto je mieć.
-
Pomyślę głównie boję się tego bo bawiłem się z narksami trochę wiem głupi byłem i teraz nie wiem czy nerwica czy coś mi się dzieje przez te moje zabawy.Nerwyzestali pisze: ↑1 września 2018, o 08:16Jak to wszędzie ;p. Zrób sobie jeszcze echo i badania krwi. To są tanie badania a warto je mieć.
-
Od narko to chhba najpredzej nerwicy albo psychicznej dostanie sie. Przedawkowania albo dlugie zazywanie chyba moga cos uszkodzic. Tak czy siak warto miec te badania.Ryo pisze: ↑1 września 2018, o 19:52Pomyślę głównie boję się tego bo bawiłem się z narksami trochę wiem głupi byłem i teraz nie wiem czy nerwica czy coś mi się dzieje przez te moje zabawy.Nerwyzestali pisze: ↑1 września 2018, o 08:16Jak to wszędzie ;p. Zrób sobie jeszcze echo i badania krwi. To są tanie badania a warto je mieć.
-
Raz miałem tak że po wcionganiu zapaliłem i miałem problem z oddychaniem i serce szybko biło myślałem że umrę parę tygodni po tym miałem akcje że w nocy po pracy wziołem zimny prysznic dopadło mnie dokładnie coś takiego i jeszcze dostałem zapalenia dróg oddechowych.Do tego mam śnieg optyczny który mnie zachwyca i jednocześnie przeraża chyba od kwasiora.Nerwyzestali pisze: ↑2 września 2018, o 16:07Od narko to chhba najpredzej nerwicy albo psychicznej dostanie sie. Przedawkowania albo dlugie zazywanie chyba moga cos uszkodzic. Tak czy siak warto miec te badania.Ryo pisze: ↑1 września 2018, o 19:52Pomyślę głównie boję się tego bo bawiłem się z narksami trochę wiem głupi byłem i teraz nie wiem czy nerwica czy coś mi się dzieje przez te moje zabawy.Nerwyzestali pisze: ↑1 września 2018, o 08:16
Jak to wszędzie ;p. Zrób sobie jeszcze echo i badania krwi. To są tanie badania a warto je mieć.
-
Czasami zdarza mi się taki jakby ścisk w gardle i ten strach o serce w tedy tak jakby napada mnie depersjonalizacja nie mogę wtedy za bardzo mówić i nie mogę za bardzo oddychać ustami przez spięte gardło.
-
Zrób sobie te badania. Trzeba je mieć.
-
Hahaha chyba cię trochę zaskoczyłem xD
-
-
Z tymi narko pomyślisz pewnie co to za ćpunisko jakieś. Jeszcze od kwasu mam śnieg optyczny chyba kiedy patrzę w niebo mam takie disko błysko xDGadałem z gościem co miał podobnie u okulisty jakieś błyski w oczach a on mi kij z tym grunt że nie boli i miał rację jednak trochę mnie Dołuje kiedy patrzę w niebo ale wtedy sobie myślę że nie wiele osób może zobaczyć to co ja i że to fajne.
-
Nie myślę tak. No a z tym śniegiem, to recepta nie patrzeć w niebo ;p
- Ciasteczko
- Administrator
Ten optymizm powalił mnie na posadzkę

Ogólnie te objawy z sercem brzmią znajomo, tylko u mnie nie od zabawy substancjami.
Ale nie wiem w sumie czy Tobie te objawy przeszkadzają,czy fascynują

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
O w mordę słynne Ciasteczko z pogadanek miło poznać.No takie nastawienie mi pomaga bardzo bo bym doła złapał że takie coś widzę a nie czyste niebo już nic nie biorę i nie zamierzam ale ostatnio zauważyłem że po kawie czasem trochę wypije żeby lepiej ogarniać mnie złapie taka jakby derealizacja chyba adrealinka wchodzi jakby i dlatego.I ogólnie mam taki zamglony umysł taki że czasami się zastanawiam co ja tu robię i się słabo koncentruję.Ciasteczko pisze: ↑4 września 2018, o 22:56Ten optymizm powalił mnie na posadzkęSorki.
Ogólnie te objawy z sercem brzmią znajomo, tylko u mnie nie od zabawy substancjami.
Ale nie wiem w sumie czy Tobie te objawy przeszkadzają,czy fascynująGeneralnie jeśli przyszedłeś po poradę,to cięzko coś powiedzieć oprócz doradzenia żebyś odstawił to co Cię w to wpędziło, a dopiero potem się zajmował wychodzeniem z objawów.