Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Sen w zaburzeniu lękowym

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Piotruś 84
Nowy Użytkownik

28 stycznia 2026, o 14:38

Cześć. Z tej strony Piotrek. Dawno temu cierpiałem z powodu zaburzenia lękowego i udało mi się wyjść.
Wróciło ono jednak z powodu wzmożonego stresu itd.i jest od około miesiąca. Znam już mechanizmy wychodzenia z tego ale oczywiście i jest ciężko. A najtrudniejsze są problemy ze snem.
Napiszcie proszę co można zrobić i jak sobie poradzić żeby spać choć kilka godzin. Nie chcę brać leków na dłuższą metę. ;)
Wesprzyjcie mnie też proszę dobrymi radami w kwestii wychłodzenia po raz drugi. Dzięki za wszelki odzew.
AgataAgata
Zarejestrowany Użytkownik

7 lutego 2026, o 00:45

Hej. Ja miałam poważne problemy ze snem. Nie spałam tygodniami..
Nie działały nawet leki na spanie. A zadziałały ziołowe tabletki ale regularne ich branie. Nazywają się dosłownie : tabletki na uspokojenie z labofarnu. Polecam regularne branie. Na początku nożna nawet 4 na noc
ODPOWIEDZ