Otóż taka sytuacja zdarzyła się już po raz drugi. W momencie brania prysznicu, przypomniałam sobie jakieś wydarzenie/scenkę nie potrafiłam od razu odróżnić czy zdarzyło się to w rzeczywistości czy tylko we śnie. Oczywiście od razu atak paniki. W miarę szybko się uspokoiłam i wiem już, że to było tylko wspomnienie ze snu.
I moje pytanie brzmi - Czy jest się czym martwić?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sen
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Nie, normalnie pewnie tez to mialas, ale nie zwracalas uwagi. Nie ma sie czym martwic. Mi tez sie to zdarza. W duzym dd zdarza mi sie tez nagle przypominac jakies sytuacje zyciowe sprzed 15 lat z tamtym klimatem (co dziwne klimatu rzeczywistego nie czuje w ogole) sny sprzed 10 lat, w nerwicy to norma.
- Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
Oczywiście,ze nie.Czesto jest tak,ze w trakcie zaburzen ukladu nerwowego cos nam sie wydaje,mamy dejavu.To coś na ksztal matrixa"blad oprogramowania",tak to sobie toboczo nazywa.Z czasem,oczywiście to minie,jak wiele innych nieporzadanych objawów.Poprostu trzeba byc cierpliwym i zaufac sobie.Mysli to tylko'projekcja'umyslu,potrafią wywolac emocje,jednak kiedy w rakiej chwili,(znaczy tego leku)zaczniesz obserwować a nie analizować,zobaczysz jak mysl znika a wraz znia uczucie lęku.

Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.