Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Schodzenie z leków
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, mam pytanie do osób które odstawiały leki i miały zespół odstawienia, ponieważ nie jestem pewna czy to może powodować takie poczucie dyskomfortu ciała ? Czuje się jakby mi ręce drżały i tak łaskotaly i takie napiecie wewnętrzne, ciśnienie i mega dyskomfort samej siebie. Uczucie zwariowania tez mi towarzyszy :/ czy to dd czy te leki tak mi dokopaly ...
Życie jest darem i to od nas zależy jak je poprowadzimy
- Celine Marie
A czy przy pierwszych tygodniach brania leków nie miałaś podobnych objawów?
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Miałam chyba podobne uczucia jednak dawno już zapomniałam jak to jest czuć się tak tragicznie dlatego chyba lekko się przestraszyłam jednak wracam powoli na dobre toryCeline Marie pisze: ↑23 września 2019, o 22:40A czy przy pierwszych tygodniach brania leków nie miałaś podobnych objawów?

-
Dziekuje za odpowiedz, mam jeszcze jedno pytanko czy może poczucie głębokiej beznadziei jest tez z tym prawdopodobnie związane ... mam tak ze ciało mnie boli ze je mam czuje się tak ze moje myśli krążą tylko w koło temtu ze chce się zabić bo nie zniosę tego ani minuty dłużej ... płakanie i niechęć do życia przeszywa mnie cała ... nie umiem z tym sobie poradzić ... zaczynam się bać ze na prawdę coś sobie zrobię ostatecznie bo nie zniosę już tego...
- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Hej. Chciałem cie uspokoić ze takie myśli to częsty objaw w takich stanach bo to jest Desperacja umysłu jak to Hewad mówi ..umysł jest prymitywny i podsuwa takie myśli ze względu na twoje samopoczucie i ten stan który mu się nie podoba . Ale jak to wszyscy mowia ..myśli to nie Ty ...czytaj dużo o tym masz na Forum pełno super wpisów odburzonych i Adminów. ..czytaj i nabieraj wiedzy . Pozdrawiam 
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
I nie, nie żartuję." -

https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Przy schodzeniu z leków zbyt szybko może się wszystko dziać.U mnie działo się tak, że przeszywało mnie od środka wszystko co najgorsze.W środku nocy wstać i mieć lękowe przeczucie, które przeszywa cię do szpiku kości, że za drzwiami kibla ktoś wyskoczy z nożem i cię zadźga.Takie tam zwykłe lęki, ale to uczucie spowodowane przez odstawienie lekównadzieja1234 pisze: ↑24 września 2019, o 16:17Dziekuje za odpowiedz, mam jeszcze jedno pytanko czy może poczucie głębokiej beznadziei jest tez z tym prawdopodobnie związane ... mam tak ze ciało mnie boli ze je mam czuje się tak ze moje myśli krążą tylko w koło temtu ze chce się zabić bo nie zniosę tego ani minuty dłużej ... płakanie i niechęć do życia przeszywa mnie cała ... nie umiem z tym sobie poradzić ... zaczynam się bać ze na prawdę coś sobie zrobię ostatecznie bo nie zniosę już tego...

-
Tylko jak z tym się odburzac jak to jest spowodowsne lekamiwitorrr98 pisze: ↑24 września 2019, o 17:49Przy schodzeniu z leków zbyt szybko może się wszystko dziać.U mnie działo się tak, że przeszywało mnie od środka wszystko co najgorsze.W środku nocy wstać i mieć lękowe przeczucie, które przeszywa cię do szpiku kości, że za drzwiami kibla ktoś wyskoczy z nożem i cię zadźga.Takie tam zwykłe lęki, ale to uczucie spowodowane przez odstawienie lekównadzieja1234 pisze: ↑24 września 2019, o 16:17Dziekuje za odpowiedz, mam jeszcze jedno pytanko czy może poczucie głębokiej beznadziei jest tez z tym prawdopodobnie związane ... mam tak ze ciało mnie boli ze je mam czuje się tak ze moje myśli krążą tylko w koło temtu ze chce się zabić bo nie zniosę tego ani minuty dłużej ... płakanie i niechęć do życia przeszywa mnie cała ... nie umiem z tym sobie poradzić ... zaczynam się bać ze na prawdę coś sobie zrobię ostatecznie bo nie zniosę już tego...![]()

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
To mija zależy od tego jaki lek i ile go brałaś.Waha się między paroma dniami a 3 tygodniami o ile się nie mylę.nadzieja1234 pisze: ↑24 września 2019, o 23:53Tylko jak z tym się odburzac jak to jest spowodowsne lekamiwitorrr98 pisze: ↑24 września 2019, o 17:49Przy schodzeniu z leków zbyt szybko może się wszystko dziać.U mnie działo się tak, że przeszywało mnie od środka wszystko co najgorsze.W środku nocy wstać i mieć lękowe przeczucie, które przeszywa cię do szpiku kości, że za drzwiami kibla ktoś wyskoczy z nożem i cię zadźga.Takie tam zwykłe lęki, ale to uczucie spowodowane przez odstawienie lekównadzieja1234 pisze: ↑24 września 2019, o 16:17
Dziekuje za odpowiedz, mam jeszcze jedno pytanko czy może poczucie głębokiej beznadziei jest tez z tym prawdopodobnie związane ... mam tak ze ciało mnie boli ze je mam czuje się tak ze moje myśli krążą tylko w koło temtu ze chce się zabić bo nie zniosę tego ani minuty dłużej ... płakanie i niechęć do życia przeszywa mnie cała ... nie umiem z tym sobie poradzić ... zaczynam się bać ze na prawdę coś sobie zrobię ostatecznie bo nie zniosę już tego...![]()
i ile to może trwać
![]()
- Celine Marie
Ja zarówno we wchodzeniu leku do organizmu i z niego schodzeniu normalnie zdychałam! to było piekło piekła , a brałam tylko ćwierć tabletki ,więc spokojnie,musisz to przetrwać,musi minąć.
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Piekło piekła to dobre określenie tego stanu, stan istnego cierpieniaCeline Marie pisze: ↑25 września 2019, o 13:26Ja zarówno we wchodzeniu leku do organizmu i z niego schodzeniu normalnie zdychałam! to było piekło piekła , a brałam tylko ćwierć tabletki ,więc spokojnie,musisz to przetrwać,musi minąć.
- Celine Marie
Zazdroszczę tym,którzy łykają leki jak cukierki i nic im nie jest negatywnego, a odczuwają pozytywy,może gdybym nie miała takich skutków ubocznych to dobrałabym sobie lek który by mnie wyciągnął z tej otchłani piekła depresyjnego i nerwicowego, a tak człowiek musi się męczyć i końca nie manadzieja1234 pisze: ↑25 września 2019, o 14:01Piekło piekła to dobre określenie tego stanu, stan istnego cierpieniaCeline Marie pisze: ↑25 września 2019, o 13:26Ja zarówno we wchodzeniu leku do organizmu i z niego schodzeniu normalnie zdychałam! to było piekło piekła , a brałam tylko ćwierć tabletki ,więc spokojnie,musisz to przetrwać,musi minąć.![]()

A Ty czemu odstawiasz leki?
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Celine Marie pisze: ↑25 września 2019, o 16:59Zazdroszczę tym,którzy łykają leki jak cukierki i nic im nie jest negatywnego, a odczuwają pozytywy,może gdybym nie miała takich skutków ubocznych to dobrałabym sobie lek który by mnie wyciągnął z tej otchłani piekła depresyjnego i nerwicowego, a tak człowiek musi się męczyć i końca nie manadzieja1234 pisze: ↑25 września 2019, o 14:01Piekło piekła to dobre określenie tego stanu, stan istnego cierpieniaCeline Marie pisze: ↑25 września 2019, o 13:26Ja zarówno we wchodzeniu leku do organizmu i z niego schodzeniu normalnie zdychałam! to było piekło piekła , a brałam tylko ćwierć tabletki ,więc spokojnie,musisz to przetrwać,musi minąć.![]()
![]()
Brałam 4 miesiące i zaczekam czuć się już nawet dobrze, ale wiedziałam ze lek przyćmiewa prawdę i stwierdziłam ze trudno schodzę z tego bo nie chce tego brać i spróbuje odburzyc się sama

- Celine Marie
Ja brałam krótko kilka rodzai,nie widziałam wielkiej różnicy ,prawie żadnej,a skutki uboczne były straszne,bez leków też jest strasznie żeby nie było no ale ja mam od lat ciężką depresję, a kilka lat temu nerwica i dd przyplątały się na dokładkę i ta sobie cierpię dzień po dniunadzieja1234 pisze: ↑26 września 2019, o 11:25Celine Marie pisze: ↑25 września 2019, o 16:59Zazdroszczę tym,którzy łykają leki jak cukierki i nic im nie jest negatywnego, a odczuwają pozytywy,może gdybym nie miała takich skutków ubocznych to dobrałabym sobie lek który by mnie wyciągnął z tej otchłani piekła depresyjnego i nerwicowego, a tak człowiek musi się męczyć i końca nie manadzieja1234 pisze: ↑25 września 2019, o 14:01
Piekło piekła to dobre określenie tego stanu, stan istnego cierpienia![]()
![]()
Brałam 4 miesiące i zaczekam czuć się już nawet dobrze, ale wiedziałam ze lek przyćmiewa prawdę i stwierdziłam ze trudno schodzę z tego bo nie chce tego brać i spróbuje odburzyc się samamam terapie i wiedzę wiec zobaczymy jak to się potoczy ... a jak u Ciebie ?

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Ja mam teraz te skutki niestety plus dd ale z dd została mi depersonalizacja bo derealka zeszła dwa miesiące temu już heh a kiedyś to mnie odrealnialo wszędzie a teraz zniknęło całkowicie ale poczucie siebie straszneCeline Marie pisze: ↑26 września 2019, o 17:39Ja brałam krótko kilka rodzai,nie widziałam wielkiej różnicy ,prawie żadnej,a skutki uboczne były straszne,bez leków też jest strasznie żeby nie było no ale ja mam od lat ciężką depresję, a kilka lat temu nerwica i dd przyplątały się na dokładkę i ta sobie cierpię dzień po dniunadzieja1234 pisze: ↑26 września 2019, o 11:25Celine Marie pisze: ↑25 września 2019, o 16:59
Zazdroszczę tym,którzy łykają leki jak cukierki i nic im nie jest negatywnego, a odczuwają pozytywy,może gdybym nie miała takich skutków ubocznych to dobrałabym sobie lek który by mnie wyciągnął z tej otchłani piekła depresyjnego i nerwicowego, a tak człowiek musi się męczyć i końca nie ma![]()
Brałam 4 miesiące i zaczekam czuć się już nawet dobrze, ale wiedziałam ze lek przyćmiewa prawdę i stwierdziłam ze trudno schodzę z tego bo nie chce tego brać i spróbuje odburzyc się samamam terapie i wiedzę wiec zobaczymy jak to się potoczy ... a jak u Ciebie ?
![]()