Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

samobój

Dział poświęcony depresji, dystymii, stanom depresyjnym.
Zamieszczamy własne przeżycia, objawy depresji i podobnych jej zaburzeń.
Próbujemy razem stawić temu czoła.
ODPOWIEDZ
jakkrewwpiach
Zarejestrowany Użytkownik

14 września 2025, o 19:55

Gdy wiesz, że popełniłeś w życiu o jeden błąd za dużo?
Vegeta
Nowy Użytkownik

14 września 2025, o 23:15

Gdy wiem - Bo wiem - że popełniłem za dużo o jeden błąd (mój przypadek) staram się to zmienić zaczynając nowy etap w życiu bogatszy o doświadczenia. Na tym etapie jestem. Sam....j to ucieczka / strach a nie o to chodzi, trzeba być silnym.
jakkrewwpiach
Zarejestrowany Użytkownik

23 października 2025, o 18:20

Zgadza się trzeba być silnym, tylko że popełniłem wiele błędów w życiu z których się podnosiłem i zawsze podniosłem się powyżej powyżej. Lecz tak wysoko się nigdy nie odbiłem jak ostatnio w każdej sferze życia. Na dodatek wiedziałem co zrobić żeby nie popełnić błędu, wiedziałem co mam zrobić ale tego nie zrobiłem. Miałem wszystko, żeby prostym sposobem zbudować sobie idealne życie. Naprawdę, szczegóły są tragiczne i poziom straconej szansy jest niemożliwy do zrozumienia. Rozstrzał jest taki, nieprawdopodobnie szczęśliwe życie osobiste i spełnianie się na skale ogólnokrajową vs codzienna walka o przeżycie w samotności.
ODPOWIEDZ