Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tutaj rozmawiamy na tematy naszych partnerów, rodzin, miłości oraz zakochania.
O kłopotach w naszych związkach, rodzinach, (niezgodność charakterów, toksyczność, zdrada, chorobliwa zazdrość, przemoc domowa, a może ktoś w rodzinie ma zaburzenie? Itp.)
-
ZaqBaq
- Zarejestrowany Użytkownik
28 grudnia 2016, o 18:56
Witam
Chciałbym sie was zapytac jak wasze rodziny tzn żona, mąż, dziewczyna kochanka zapatrują sie na zaburzenie i jak sobie z tym radzicie??
Ostatnie dni były ciezkie u mnie w rodzinie żona chyba wyczerpała cierpliwość do mnie ,juz nie chce na mnie patrzeć za te ostatnie dwa lata tak mi powiedziała, ja sie jej wstydze patrzec w oczy ze tak czasem dawałem i daje jej ze sie zle czuje itp itp..
dzis sie wyprowadziłem choć bardzo tego nie chyciałem ...mam małą córeczkę 20 miesiecy i juz za nia tesknie

nie wyobrażam sobie poświecac sie jej mało czasu ale ta cisza i brak rozmów z zona mnie dobijają w domu... te dąsanie krzywe teksty..
ja mam 30 lat ona 27 i mam wyrzuty sumienia ze niszcze tez jej młodość ze tak napewno sobie tego nie wyobrażała.. próbuje lekami to zwalczyć ale po nich staje sie jakis agresywny i ciągle wkurzony chodze a niechce taki łazić bo boje sie ze to odbiję sie na dziecku.. mała wyczuwa to..
co począć...

,,za drzwiami piekła jest brama do nieba!!!...czasem trzeba doświadczyć ciężkich rzeczy żeby móc czegoś dokonać"
,,rzeczy łatwe są mało warte...te trudne są wartościowe"
Ale ja ci mówię, wstań i walcz. To twoje życie, twój największy skarb! "
-
schanis22
28 grudnia 2016, o 18:59
Posłuchaj sobie tego nagrania mam nadzieję że Ci pomoże
https://www.youtube.com/watch?v=5ox_ftfB9cQ 
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
ZaqBaq
7 stycznia 2017, o 20:54
Dzięki dużo wyjaśniło i poprawiło to nagranie i kropka w kropkę tak u mnie było
,,za drzwiami piekła jest brama do nieba!!!...czasem trzeba doświadczyć ciężkich rzeczy żeby móc czegoś dokonać"
,,rzeczy łatwe są mało warte...te trudne są wartościowe"
Ale ja ci mówię, wstań i walcz. To twoje życie, twój największy skarb! "