Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
rozmowa z ludzmi
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chciałem sie was spytac jak to u was wyglada z rozmową bo ja na przyklad nie potrafie sie dobrze wyslowic albo zapominam jakis slow i musze sie namyslec i nie lubie jak ktos do mnie cos mowi. Czy wy tez macie cos podobnego?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja też tak mam, że jak z kimś rozmawiam to często zastanawiam się jakiego słowa użyć. A innym razem ktoś do mnie mówi, słyszę to, ale nie do końca do mnie dociera co ta osoba powiedziała. To chyba normalne w tym stanie, że dłużej kojarzymy fakty.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Jeśli masz derealizację albo zaburzenie lękowe, to takie problemy z koncentracją podczas rozmowy są "normalne", sama przerabiałam taki objaw.
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- eyeswithoutaface
- Moderator
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Pamiętaj więc, żeby pod zadnym pozorem nie odwiedzać Wrocławia, bo a nuż się na mnie natkniesz