Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mj po roku
-
- Świeżak na forum
Witam mam pytanie do osób ktore palily/pala marihuane w stanie trwania derrealizacji . Mam to juz ponad rok czasu na poczatku wiadomo panika szukania i inne takie ale nauczylem sie z tym zyc nie przeszkadza mi to nie mysle o tym ale mam chec zapalanie mj okazyjnie ze znajomymi ale nwm czy moze sie pogorszyc lub wpasc w jakis jeszcze gorszy stan . Ma ktos z tym jakies doswiadczenie tylko w stanie dd nie przed nie po ? 

- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Twój mózg musi się zregenerować a palenie niestety będzie w tym przeszkadzało.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja też kilka razy miałem taką ochotę zajarac, i za każdym razem kończyło się to bad tripem, myślałem tylko o tym że źle zrobiłem, że to zepsuło starania i wogole, ogólnie nie potrzebny stres i lęk. Ale dd na drugi dzień było normalne. Lepiej nie palić, nie pomoże
Sam czasami mam takie ciśnienie, tak usiąść jak kiedyś rozpalić jointa i się delektować każdą chmurą
ale szkoda nerwów bo lęki odrazu wyjdą na wierzch

Per aspara ad astra
-
- Świeżak na forum
Dzieki za odp . Wlasnie pamietam czasy kiedy jaranie dawalo fajne ukojenie i myslalem ze po tak duzym czasie mozna by bylo zapalic w fajnym towarzystwie zamiast na przyklad pic alkoholu.Tylko jak ma byc jakis duzy bad trip to lepiej w sumie zbastowac