Cześć,
chciałam zapytać jak to jest z tym lękiem, bo czegoś tu nie rozumiem.
Ludziom w nerwicy, w tym i mnie, lęk nie jest obcy jednak jakoś sobie z nim radzimy. Gdy miałam natrętne myśli,że nie będę jadła warzyw gdyż ich komórki się dzielą( taki natręt) lub, że nie będę mogła jeść przez nerwicę i umrę, albo, że mi się obrzydzi jedzenie i będę wymiotowała albo nawet teraz, że po seksie oralnym nic nie zjem bo sobie wkręcę, że w mojej jamie ustnej będzie wtedy po, to i owo to odczuwałam/am lęk jednak jadłam wtedy czy to z lękiem czy bez ale jadłam ..
czym w takim razie różni się ten mój lęk od np. lęku który odczuwa mój znajomy gdy widzi nawet na zdjęciu węża ( dostaje ataku paniki) albo cioci, która również dostaje ataku paniki widząc mysz. Wspomniane osoby nie mogą nie mogą się przełamać i np. pogłaskać nawet jakąś hodowlaną mysz w klatce.
Czy moje i ich lęki się czymś różnią? Może nasileniem ? Może gdy odstawie paroksetynę ( już 4 rok ją biorę po 1tbl) to będę czuła ten sam strach co one ?
-- 15 sierpnia 2014, o 12:47 --
??:P
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Rodzaje Lęku?
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Niczym sie nie roznia te lęki, orpocz tego ze tamte sa spowodowane realnym obiektem a twoje iluzja nerwicowa, nawykiem lekowym i analiza 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
wkręcić w nerwicy sobie można wszystko... a to czy jesz zależy tylko od Ciebie - nikt Cie tej zdolności nie pozbawił
nie wierz w te iluzje na boga 

- Kamień
Masz krytycyzm - lękowa myśl Ci teraz podpowiada, że uwierzysz. Spokojnie, to kolejny trik nerwiczki. Rób to na co masz ochotę i nie się przejmuj
Olewaj takie myśli przez jakiś okres - da Ci to wolność od nich i przestaniesz się ich bać. Uwierz na słowo 

- Kamień
Do usług :*
-
- Zarejestrowany Użytkownik
zastanawiam sie czy to ze biore jeszcze paroksetyne powoduje ze nie zawsze lęk jest silny i ryzykuje. Czy moj lęk kieds urosnie do tego stopnia jak u osob z tymi fobiami z myszami itp ze nie dam rady juz nim zaryzykowac .. teraz mnie cos te mysli rozkladaaja na lopatki ;/
-- 15 sierpnia 2014, o 21:04 --
i lęk nie pozwoli mi nic zjesc po i dostane jakiejs anemii
-- 15 sierpnia 2014, o 21:04 --
i lęk nie pozwoli mi nic zjesc po i dostane jakiejs anemii
Reap what you sow!
-
- Administrator
To co ma twój kolega to jest fobia, ty masz lęk o charakterze przewlekłym i natręctwa. Fobie też można przełamywać, nikt nie powiedział, że twój kolega nie mógłby powoli oswajać tego strachu przed wężami.
Natomiast ty jak to zawsze w nerwicy obawiasz sie rzeczy ktore sie nigdy nie wydarzyly, czyli tego co bedzie gdy. Mysle ze nie warto na to gdybanie tracic zycia
Ot tak po prostu 
Natomiast ty jak to zawsze w nerwicy obawiasz sie rzeczy ktore sie nigdy nie wydarzyly, czyli tego co bedzie gdy. Mysle ze nie warto na to gdybanie tracic zycia

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dobra, bede robic na co mam ochote, pie***le najwyzej umre z glodu jak sobie wkrece ze nie bede mogla jesc bo bede czula obzydzenie - ktorego de facto nigdy nie czulam .
-- 15 sierpnia 2014, o 23:18 --
**obrzydzenie
-- 15 sierpnia 2014, o 23:18 --
**obrzydzenie
Reap what you sow!