Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co robić z natrętnymi wspomnieniami?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnio wracają mi jak bumerang i przeplatają się po mojej głowie wspomnienia obrazów i myśli lękowych, które miałam jakieś pół roku temu a mianowicie widzę siebie jak umieram na raka i że zwariowałam... Jak postępować z tymi przykrymi wspomnieniami, które powodują dodatkowo derealizację... Wiem tylko, że mam to akceptować, ale ja tym myślom wierzę i nie umiem realnie myśleć. Miał ktoś tak kiedy? Proszę o radę
-
- Administrator
A jakie masz racjonalne powody aby wierzyc swoim myślą i wyobrazeniom przychodzacym z uwagi na rozchwianie aktualnie stanu emocjonalnego?
Może spróbuj ugryźć to z tej strony.
Bo nie wiem do końca dlaczego upierasz się na tym aby im wierzyć, jakie masz ku temu podstawy?
Może spróbuj ugryźć to z tej strony.
Bo nie wiem do końca dlaczego upierasz się na tym aby im wierzyć, jakie masz ku temu podstawy?
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)